Τα αγαπημένα τζιν των πιο γνωστών influencers: Πώς τα φοράνε στην καθημερινότητά τους;

Το τζιν αποτελεί αγαπημένο ρούχο όλων των γυναικών και είμαστε πολύ χαρούμενες που πλέον οι σχεδιαστές και τα αγαπημένα μας brands λανσάρουν κομμάτια σε τόσα διαφορετικά χρώματα, σχέδια και στιλ. Έτσι μπορείς πλέον να φορέσεις το πιο άνετο τζιν σου μέσα στο σπίτι, ένα κομψό τζιν στη δουλειά ή ακόμα και ένα σέξι τζιν στη βραδινή σου έξοδο.

#1.

H Danielle Bernstein επιλέγει mom jeans που εξακολουθεί να είναι hot τάση και το φοράει με dad sneakers και δερμάτινο blazer κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

#2. Η Chiara Ferragni επιλέγει για την εγκυμοσύνη της ένα κομψό μπλε τζιν που γυρίζει ελαφρώς στα μπατζάκια και το συνδυάζει με ugg μπότες και πολύχρωμο πουλοβεράκι. Η Chiara ολοκληρώνει το στιλ της με θαλασσί puffer jacket.

#3. H Negin Mirsalehi επιλέγει το κλασικό blue jean που τόσο έχουμε αγαπήσει όλες μας στο παρελθόν και που φέτος είναι στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα τζιν παντελόνια.

#4. Tα σκισμένα τζιν έχουν επιστρέψει πλέον στη μόδα και η Aimee Song τα εμπιστεύεται για τις καθημερινές της εμφανίσεις. Η ίδια αγαπάει τα παλ χρώματα ακόμα και στον χειμώνα και τα προτιμάει όταν τνύνεται πιο casual.

#5. To μαύρο skinny τζιν είναι το πιο αγαπημένο κομμάτι όλων των γυναικών καθώς μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με πολλά ρούχα και χρώματα και ταιριάζει να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Η Τezza φοράει το δικό της με ένα bomber jacket και τσάντα με zebra print και μας εντυπωσιάζει με το απλό αλλά υπέροχο στιλ της.

#6. Πολλές influencers φέτος ποντάρουν σε total denim looks για τα everyday looks τους και το ίδιο κάνει η Mary Lawless Lee φορώντας τζιν παντελόνι και ασορτί τζιν jacket.

Διαβάστε ακόμα:  ΑΥΤΑ τα tricks μπορούν να αναβαθμίσουν εντελώς τις εμφανίσεις σου αυτόν τον Χειμώνα (VIDEO)

To πιο γρήγορο trick για να σιδερώσεις σε 2 δευτερόλεπτα τα φουλάρια σου (VIDEO)

Η πασίγνωστη influencer Rocky Barnes μας δείχνει 4 looks για όλες τις ώρες

Keywords
Τυχαία Θέματα