Οι υπερβολικές, ψεύτικες βλεφαρίδες είναι και πάλι εδώ για να σας υπενθυμίσουν ότι το εξεζητημένο έχει τη χάρη του

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους πριν από μερικές σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε το συγκεκριμένο look μέχρι που μπήκαν στη ζωή μας οι Kar-Jenner να μας υπενθυμίσουν ότι η υπερβολή μπορεί κάποιες φορές να είναι κακόγουστη αλλά ένα είναι το σίγουρο: Ποτέ δεν περνά απαρατήρητη.

Και κάπως έτσι όλο και περισσότερες γυναίκες απέκτησαν τεράστιες και πυκνές βλεφαρίδες. Πότε μίας

χρήσης και πότε extensions. Και όλα αυτά ήταν τίποτα μπροστά σε ότι είδαμε στο Met Gala και λίγο νωρίτερα βέβαια στις εβδομάδες μόδας.

Η Lady Gaga ήταν μία από τις πρώτες stars που πάτησαν το πόδι τους στο ροζ χαλί του Met Gala με βλεφαρίδες τεράστιες, χρυσές και αδιανόητα υπερβολικές. Φυσικά έπεσε το Instagram. Δεν γινόταν αλλιώς.

Λίγο μετά ήρθε η σειρά της Gigi Hadid να εμφανιστεί με λευκές βλεφαρίδες- σπαθιά που χρειάστηκαν 3 ώρες για να τοποθετηθούν σύμφωνα με τις δηλώσεις της make up artist που δημιούργησε το look.

H Lily Collins ήταν η επόμενη στη σειρά με μοβ σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο και βλεφαρίδες με doll effect. Ήταν η αγαπημένη μας και πρέπει να το παραδεχτούμε. Οι τεράστιες βλεφαρίδες τοποθετήθηκαν τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω βλέφαρο δημιουργώντας ένας απίθανο βλέμμα.

Η Priyanka Chopra πάλι μεταμορφώθηκε σε βασίλισσα του πάγου χάρη στις λευκές βλεφαρίδες που εφάρμοσε η make up artist Pati Dubroff στο κάτω βλέφαρο και τις χρυσές στο πάνω. Η αντίθεση μάλιστα που δημιούργησε η μαύρη μάσκαρα στη βάση των βλεφαρίδων ήταν ένα μαγικό εφέ που έκανε την Chopra να μοιάζει με απόκοσμη, μεταμοντέρνα φιγούρα.

Θα πρέπει όμως να παραδεχτούμε ότι όλα ξεκίνησαν από την θρυλική Pat McGrath η οποία τον περασμένο Φεβρουάριο δημιούργησε βλεφαρίδες-φτερά στο Show του οίκου Valentino αποδεικνύοντας ότι τα τελευταία χρόνια είναι εκείνη που δημιουργεί τις τάσεις. Οι stars απλά ακολουθούν όλα όσα φαντάζεται και πραγματοποιεί για χάρη των αγαπημένων της μόδιστρων.

Διαβάστε ακόμη:

To summer no make up look της Emilia Clarke είναι ανεπανάληπτο και πρέπει να το υιοθετήσετε asap

Τα χείλη σας φέτος την Άνοιξη είναι γλυκά σας macarons!

Keywords
Τυχαία Θέματα