Οι βλεφαρίδες μπορούν να αποκτήσουν λάμψη και ελαστικότητα αρκεί να χρησιμοποιήσετε το σωστό προϊόν

Όταν μιλάμε για ελαστικότητα και λάμψη το μυαλό μας πηγαίνει στα μαλλιά μόνο. Λάθος. Το ίδιο πρέπει να αναζητούμε και όσο αφορά τις βλεφαρίδες. Άλλωστε τρίχες είναι και αυτές απλά μικρότερες. Αλλά μεγάλης σημασία επίσης.

Οι άψογες βλεφαρίδες μπορούν να σας χαρίσουν το ωραιότερο βλέμμα ever. Και μάλιστα τώρα υπάρχει μία μάσκαρα που σας προσφέρει αυτά τα δύο συν τέλειο χρώμα και μήκος.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Factor

(@maxfactor) στις 14 Μάρ, 2019 στις 12:11 μμ PDT

Δώστε έμφαση στο βλέμμα σας με τη νέα Max Factor Rise and Shine Mascara η οποία περιέχει βιταμίνης E, κολλαγόνο, κερατίνη, μείγμα από κεριά, πολυμερή και πρωτεΐνες στη σύνθεση της που θρέφουν τις βλεφαρίδες προσφέροντα έξτρα όγκο. Το βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας με πυκνές και ανθεκτικές ίνες μικρότερες στο κέντρο και μεγαλύτερες στα άκρα, χαρίζει εντυπωσιακό αποτέλεσμα ενώ ακόμα και οι μικρότερες βλεφαρίδες αποκτούν άλλη διάσταση. Αυτό σημαίνει εντυπωσιακός όγκος σε κάθε βλεφαρίδα.

Η Wendy Rowe, Creative Director της Max Factor, μάλιστα σας δίνει μια πολύ σημαντική συμβουλή: “Για το ιδανικό αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη mascara πριν το υπόλοιπο make up, για να μπορείτε εύκολα να διορθώσετε όποια ατέλεια. Για ακόμη πιο μακριές βλεφαρίδες, τοποθετήστε το βουρτσάκι στη ρίζα της βλεφαρίδας και μετακινείστε έως την άκρη της, με μια αργή ανοδική κίνηση ζιγκ-ζαγκ. Για καλύτερα αποτελέσματα στις κάτω βλεφαρίδες, κρατήστε το βουρτσάκι οριζόντια και χρησιμοποιείστε την άκρη του για να καλύψετε κάθε βλέφαρο.”


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Factor (@maxfactor) στις 17 Φεβ, 2019 στις 1:30 μμ PST

H Rise and Shine Mascara, είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να τονίσει το βλέμμα της με ξεχωριστό και κυρίως εύκολο τρόπο. Φυσικά, την έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας ώστε να τη χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα. Και φυσικά να την ανανεώνετε αν χρειαστεί.

Διαβάστε ακόμη:

Αν δεν μακραίνουν τα μαλλιά σας υπάρχει λόγος και πρέπει να τον μάθετε

Τα πολυτελή σαπούνια που πρέπει να υπάρχουν στο μπάνιο σας

Keywords
Τυχαία Θέματα