Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/3

Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα από τα πιο αγαπημένα μας μιούζικαλ ever, το «Grease», που συνεχίζει να μας εμπνέει στυλιστικά ακόμα και σήμερα. Ειδικά η άψογη στυλιστική εικόνα της πρωταγωνίστριας Olivia Newton-John στην τελευταία σκηνή, που ήταν πιο μοιραία από ποτέ, φορώντας ένα στενό μαύρο off-shoulder τοπ, μαύρο παντελόνι, κόκκινα ψηλοτάκουνα και είχε άφρο σγουρά μαλλιά, έχει μείνει πια στην ιστορία. Και ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι αγαπημένες μας σχεδιαστές μόδας της δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές τους.

Πάνω σε αυτό το fashion

ενσταντανέ χτίστηκε το σημερινό look της Φαίη μας στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μαύρο body και ένα ψηλόμεσο slim παντελόνι.

Το look της που έφερε την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη ελαστική ζώνη με μεταλλική αγκράφα και ένα ζευγάρι κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα από την Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Studio Effects της Ardell, τις σκιές το ρουζ τις γυαλάδες με το με το Highlight & Glow, Highlighting Powder Duo, Bare Glow/Opal Glow της Bobbi Brown, και στα χείλη το κραγιόν Bar Fly Cream της Urban Decay.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα πάρα πολύ έντονο σγουρό μαλλί με όγκο, που αποτελεί το Νο 1 χτένισμα από εδώ και στο εξής που ανοίγει ο καιρός και και είναι πολύ εύκολο να το κάνετε και εσείς αν έχετε φυσικά σγουρά μαλλιά. Χρησιμοποιείτε μόνο ένα προιόν για όγκο, αφρό ή σπρέι και τα στεγνώνετε ανάποδα με τη βοήθεια μιας φυσούνας.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν την Olivia Newton-John από το φινάλε του «Grease»:

Δείτε πως έχει φορέσει το σύνολό της και η αγαπημένη μας Gigi Hadid και εμπνευστείτε για τα επόμενα δικά σας looks:

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/3

Keywords
Τυχαία Θέματα