Οι βασικές συμβουλές των nail experts αν έχετε gel manicure

Το αποφασίσατε τελικά; Κλείσατε ραντεβού με την μανικιουρίστ για gel manicure. Το σκεφτήκατε καλά, βλέπετε και αυτά τα υπέροχα νύχια στο Istagram, είναι και οι Kardashian που τα έχουν σε πρώτο πλάνο κάθε τόσο και τελικά θα κάνετε το μεγάλο βήμα.

Όπως σας λέμε πάντα, εμείς μαζί σας αρκεί πάντα να ακολουθείτε ευλαβικά τις συμβουλές των ειδικών ώστε τα νύχια σας να παραμείνουν όμορφα και κυρίως υγιή. Το γνωρίζετε φυσικά ότι κάθε τι πρόσθετο ταλαιπωρεί οπότε θα πρέπει να προσέχετε.

Οι nail experts

σας δίνουν τις σημαντικότερες συμβουλές κι εσείς πρέπει να σεβαστείτε την πείρα τους και τις ακολουθήσετε.

Ξεκινάμε λοιπόν:

Αφού αποκτήσετε το gel manicure και το χαρείτε και κάνετε συντήρηση 1-2 φορές ακόμη, θα πρέπει να το αποχωριστείτε. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε για μεγάλο χρονικό διάστημα το gel στα νύχια σας. Θα πρέπει να τα αφήσετε για 1-2 μήνες να αναπνεύσουν και να αναπτυχθούν φυσικά. Μην ξεχνάτε ότι υπό μία έννοια είναι “σκεπασμένα” με ένα υλικό που δεν τους επιτρέπει να μεγαλώσουν σωστά και παράλληλα όσο καλής ποιότητας κι αν είναι τα φθείρει και τα κάνει αδύναμα.

Σε καμία περίπτωση δεν τα αφαιρείτε μόνες στο σπίτι. Είναι καταστροφικό αφού το πιθανότερο είναι μαζί με το υλικό να απομακρύνετε και το ανώτερο στρώμα του δικού σας νυχιού. Και δεν θέλετε να συμβεί κάτι τέτοιο, πιστέψτε με. Μόνο η μανικιουρίστ γνωρίζει τον τρόπο αφαίρεσης και είναι εκείνη που έχει τα κατάλληλα υλικά. Ακόμη κι αν σας έχει φύγει ένα ή και περισσότερα νύχια είναι καλύτερο να κάνετε υπομονή μία μέρα και να αντέξετε το αντιαισθητικό της υπόθεσης.

Μην αφήνετε τα χέρια και κυρίως τα νύχια σας να αφυδατωθούν. Καθημερινά και ειδικά αν έχετε gel πρέπει καθημερινά να απλώνετε μια ειδική κρέμα για την περιοχή γύρω από τα νύχια ή ακόμη καλύτερα το ειδικό λάδι που θα σας προτείνει η μανικιουρίστ σας.

Διαβάστε ακόμη:

Το make up look του weekend είναι εμπνευσμένο από τις πασαρέλες και θα κάνει θραύση

Τονωτική λοσιόν: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το αδικημένο αλλά απαραίτητο προϊόν περιποίησης

Keywords
Τυχαία Θέματα