Οι συμβουλές των ειδικών για τέλεια φρύδια

Το έχουμε πει πολλές φορές: Τα φρύδια είναι μεγάλο κεφάλαιο αφού αν έχουν το τέλειο σχήμα μπορούν να αλλάξουν (προς το καλύτερο πάντα) ολόκληρο το πρόσωπο. Αυτός είναι και ο λόγος που αν δεν έχετε το ταλέντο να τα διορθώνετε ή να τους δώσετε το σωστό σχήμα καλό είναι να μην τα πειράξετε καθόλου και να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών. Οι οποίοι για άλλη μια φορά αποκαλύπτουν τα μυστικά τους και σας βοηθούν να αποκτήσετε επιτέλους αυτές τις δύο μικρές τέλειες καμπύλες που κάνουν θαύματα αν είναι σωστές και όμορφες.

Και ξεκινάμε από τη σωστή διατροφή. Κι όμως, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο μην ξεχνάτε

ότι πρόκειται για μια περιοχή με τριχούλες που για να αναπτυχθούν σωστά θα πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας οτιδήποτε περιέχει Β5 και βιταμίνες Ε και C οι οποίες υπάρχουν για παράδειγμα στο αβοκάντο, στα ψάρια, τα αυγά, τα φρούτα και τα λαχανικά.

Αφήστε κάτω το τσιμπιδάκι. Τουλάχιστον για λίγο. Αν θέλετε να πυκνώσουν και να μακρύνουν θα πρέπει να τα αφήσετε ήσυχα. Όσο απομακρύνετε τριχούλες τόσο τα αποδυναμώνετε. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις υπόλοιπες μεθόδους αποτρίχωσης όπως το κερί και η κλωστή. Μόλις δείτε ότι έχουν επανέλθει στην αρχική τους κατάσταση μπορείτε να επισκεφτείτε την ειδικό ώστε να τους δώσει το σωστό σχήμα.

Δοκιμάστε το αμυγδαλέλαιο. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες D, E και Α οι οποίες βοηθούν στην άμεση ανάπτυξη των φρυδιών. Είναι γνωστές επίσης για τις θρεπτικές τους ιδιότητες και χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες.

Χρησιμοποιείστε serum φρυδιών. Τα περισσότερα περιέχουν αιθέρια έλαια, πεπτίδια και βιταμίνες στη σύνθεση τους που βοηθούν στην σωστή ανάπτυξη και παράλληλα χαρίζουν ενυδάτωση και θρέψη. Θα πρέπει να το απλώνετε καθημερινά χωρίς παύση για λίγους μήνες. Η δράση τους είναι καταπληκτική και το αποτέλεσμα τέλειο. Τα φρύδια επανέρχονται σχεδόν στην αρχική τους κατάσταση αφού γίνονται και πάλι πλούσια και υγιή.

Διαβάστε ακόμη:

Η Noonoouri ξαναχτυπά για να σας δείξει πως θα κάνετε τα χείλη σας υπέροχα!

Τα δύο beauty trends που πρέπει να ακολουθήσετε τις γιορτινές βραδιές που έρχονται

Keywords
Τυχαία Θέματα