YFSF: Δε φαντάζεστε ποια δημοσιογράφος δέχτηκε πρόταση για το σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1!

Το πιο οικογενειακό show πρόκειται να επιστρέψει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Αντ1. Ο λόγος φυσικά για το Your Face Sounds Familiar, το οποίο θα παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου. Όπως αποκάλυψε τις προηγούμενες μέρες το Πρω1νό, το εντυπωσιακό show θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου.

Η κριτική επιτροπή αναμένεται να αγαπηθεί πολύ από το κοινό, αφού στις θέσεις της, πρόκειται θα καθίσουν η Μαρία Σολωμού, ο Δημήτρης Σταρόβας αλλά και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Όπως

αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα το στούντιο του show αναμένεται άκρως εντυπωσιακό και είναι σίγουρο πως θα μονοπωλήσει ξανά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Πρόσφατα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως θα βρίσκεται εκεί ο Ευθύμης Ζησάκης, ενώ χτες έγινε γνωστό πως μια δημοσιογράφος δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στο σόου. Πρόκειται για την Ιλένια Ουίλιαμς η οποία αυτό το διάστημα είναι μέλςο της εκπομπής Ooh la la. Την αποκάλυψη μάλιστα την έκανε η Σάσα Σταμάτη,

“Η πανέμορφη, η κουκλα μας, η Ιλένια δέχτηκε πρόταση από τον αντ1 να συμμετάσχει στο YFSF. Θέλουμε να πας γιατί πραγματικά έχεις τρομερή φωνή και δεν το ξέρει ο κόσμος. Και θα μας κάνεις και καλό και μας να πας, θα ερχόμαστε κοινό”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι λέτε; Θα δούμε τελικά το κορίτσι του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο σόου των μεταμφιέσεων; Θα το μάθουμε σίγουρα σε λίγο καιρό.

Διαβάστε ακόμη:

Στα δικαστήρια ο Γρηγόρης Γκουντάρας-Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα