Οι πούδρες που θα σας χαρίσουν το τέλειο φινίρισμα

Η πούδρα είναι μεγάλο κεφάλαιο στην υπόθεση μακιγιάζ. Μπορεί να περάσουν χρόνια και να μην έχετε βρει την κατάλληλη. Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε εμείς εδώ. Για να σας προτείνουμε τις καταλληλότερες φόρμουλες για ένα άψογο φινίρισμα. Οι make up artists βέβαια μας έχουν βοηθήσει πολύ με τις συμβουλές τους αλλά και τις προτιμήσεις τους.

Έχουμε λοιπόν τις 10 καλύτερες της αγοράς, μία από τις οποίες θα σας ταιριάζει.

Ας τις δούμε:

Make Up For Ever HD Microfinish Powder: Για ανάλαφρη κάλυψη και τέλειο φινίρισμα. Μικρή ποσότητα αρκεί για να αποκτήσει η επιδερμίδα τέλεια λάμψη.

Guerlain

Meteorites Perles: Κλασικές και αγαπημένες πέρλες που καλύπτουν παράλληλα κοκκινίλες και μικρές ατέλειες.

Fenty Beauty by Rihanna Invisimatte Blotting Powder: Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι οι 4ο αποχρώσεις της, μία από τις οποίες είναι η πλέον κατάλληλη για εσάς. Παράλληλα χαρίζει κάλυψη χωρίς να φαίνεται.

Bobbi Brown Sheer Finish Pressed Powder: Κρατά ματ την επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προσφέροντας μέτρια εως υψηλή κάλυψη.

Hourglass Ambient Lighting Powder: Έχει μεταξένια υφή και απλώνετε με ιδιαίτερη ευκολία. Χαρίζει μια διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα και κάλυψη χωρίς να την βαραίνει.

Bare Minerals Veil Finishing Powder Spectrum SPF 25: Είναι η πλέον κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες χάρη στην απαλή υφή της η οποία δεν φράζει τους πόρους. Αφήνει στην επιδερμίδα ένα διάφανο πέπλο και διακριτική λάμψη.

MAC Mineralize Skinfish Natural: Η αγαπημένη των make up artists. Εκτός από κάλυψη χαρίζει απαλότητα και θρέψη. Προσφέρει φυσικό φινίρισμα και βοηθά τα προϊόντα μακιγιάζ να παραμείνουν στη θέση τους για ώρες.

Laura Marcier Loose Setting Powder: Πούδρα σε μορφή σκόνης κατάλληλη ακόμη και για τις πιο απαιτητικές αφού χαρίζει ματ φινίρισμα και παράλληλα μια φυσική λάμψη.

Neutorgena Healthy Skin Pressed Powder: Χαρίζει τέλεια όψη χωρίς να βαραίνει. Ιδανική για όσες αναζητούν φυσική και ανάλαφρη κάλυψη.

La Mer The Powder: Απαλή και αέρινη χαρίζει το ωραιότερο φινίρισμα και “δένει” τέλεια με το φον ντε τεν.

Διαβάστε ακόμη:

Γνωρίζατε ότι το Χειμώνα η εφαρμογή του φον ντε τεν γίνεται διαφορετικά;

To νέο κούρεμα της Kim Kardashian θα σας κάνει να κλείσετε ραντεβού στον κομμωτή σας σήμερα κιόλας

Keywords
Τυχαία Θέματα