Ο make up artist της Beyonce αποκαλύπτει τα πιο cool trends της Άνοιξης

Την Beyonce την αγαπάμε, σωστά; Είναι βασίλισσα άλλωστε κι εμείς έχουμε αδυναμία σε όσες φέρουν τίτλο. Επίσης, μας αρέσει το make up look της και απ’ ότι μάθαμε ένας είναι εκείνος στον οποίο επιτρέπει να το επιμελείται. Ονομάζεται Sir John και γνωρίζει τα πάντα γύρω από το μακιγιάζ και τις τάσεις. Αποφάσισε μάλιστα να αποκαλύψει τις πιο cool τάσεις του 2019 ώστε να είμαστε ενημερωμένες από την πηγή.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Δυνατά Χρώματα: Φέτος είναι η

χρονιά τους. Αφήνετε στην άκρη τα nude και τα παστέλ και ανακαλύπτετε την pop culture. Το βλέμμα θέλει ένταση και θα την αποκτήσετε με μια neon σκιά ή με χρωματιστή μάσκαρα. Μπορείτε ακόμη και κόκκινη σκιά να χρησιμοποιήσετε. Για τα πράσινα και τα μπλε δεν το συζητάμε, είναι τέλεια χρώματα και ταιριάζουν σχεδόν σε όλες. Μην ντρέπεστε, απλά τολμήστε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohnofficial) στις 17 Μάρ, 2018 στις 1:42 μμ PDT

Monochromatic: Το ξέρετε ήδη ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη τάση. Μάτια, χείλη και ζυγωματικά δηλαδή κινούνται στους ίδιους ακριβώς τόνους. Το ροδακινί είναι η πιο safe επιλογή αλλά ο Sir John προτείνει ακόμα πιο extreme αποχρώσεις όπως το γκρι για παράδειγμα. Η ομοιομορφία το καθιστά chic άλλωστε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elie Maalouf (@elienmaalouf) στις 10 Ιαν, 2019 στις 10:29 πμ PST

Ροζ Σκιά: Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και είναι μια καλή αφορμή για να απλώσετε μια ροζ σκιά στα βλέφαρα. Θα την συνδυάσετε με cherry απόχρωση στα χείλη η οποία δημιουργεί μια υπέροχη αντίθεση. Για να κάνετε το look πιο εντυπωσιακό θα εφαρμόσετε μικρή ποόσητητα glitter στην εσωτερική γωνία των ματιών.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Strozzi (@amystrozzi) στις 6 Ιαν, 2019 στις 8:56 μμ PST

Ένταση στα Φρύδια: Τα σκούρα φρύδια, με τέλειο σχήμα και μήκος είναι το μεγάλο θέμα της Άνοιξης. Ζητείστε λοιπόν από την brow expert να σας τα δημιουργήσει. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό μολύβι ή σκιά φρυδιών.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam (@adambreuchaud) στις 10 Οκτ, 2018 στις 8:44 μμ PDT

Tinted Lip Balms: Με τα συγκεκριμένα προϊόντα έχετε δύο μεγάλα θετικά. Ενυδάτωση και υπέροχο, απαλό χρώμα. Είναι η φόρμουλα που θα βρίσκεται στο νεσεσέρ σας και την άνοιξη αφού οι ματ υφές θα μείνουν στην άκρη για μερικούς μήνες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨KINDRA MANN✨ (@kmannmakeup) στις 1 Αύγ, 2018 στις 11:40 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

To νέο κούρεμα της Kim Kardashian θα σας κάνει να κλείσετε ραντεβού στον κομμωτή σας σήμερα κιόλας

Τα λάδια που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας αν θέλετε να αποκτήσετε τα μαλλιά των stars

Keywords
Τυχαία Θέματα