Οι πιο γνωστές influencers ανά τον κόσμο μας δείχνουν πώς προετοιμάζονται για την Άνοιξη

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από την άνοιξη και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να την υποδεχτούμε και να υιοθετήσουμε κάποια ανοιξιάτικα looks. Γυναίκες με στιλ από όλο τον κόσμο μας δείχνουν τα αγαπημένα τους trends και μας δίνουν ιδέες για μοναδικές εμφανίσεις.

Η Chiara Ferragni βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για λίγες ημέρες και χτες δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μίνι φόρεμα με gingham print, ένα σχέδιο που θα φορέσουμε πολύ μέσα στους επόμενους

μήνες.

Η Danielle Bernstein φοράει ένα σετ που αποτελείται από παντελόνι και crop top και μας δείχνει ακόμα μια τάση που θα ευχαριστηθούμε να φοράμε, τα co-ords!

Tα κοψίματα στα ρούχα, τα δίχτυα, οι διαφάνειες είναι must τάσεις και η Leonie Hanne συνδυάζει το δικό της «τρυπητό» φόρεμα με αξεσουάρ σε lime green.

Η Νegin Mirsalehi αποδεικνύει με αυτό το look πως το σατέν θα είναι ένα ύφασμα που θα εξακολουθήσουμε να φοράμε όλη την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι.

Η Aimee Song επιλέγει ένα φόρεμα σε παλ θαλασσί απόχρωση και κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς το ταιριάζει με μπλε animal print μπότες, ροζ mini Chanel τσαντάκι και εκρού πουλόβερ.

Η Camila Coelho ποντάρει σε ένα total pink look που αποτελείται από παντελόνι, crop top και ένα μακρύ παλτό. Η γνωστή fashionista ολοκληρώνει το look της με ασημί γόβες και μοβ γυαλιά ηλίου.

Η Julie Sarinana αγαπάει το αθλητικό ντύσιμο και φοράει τις φόρμες της σε μια υπέροχη μπλε απόχρωση συνδυάζοντάς τις με πλεκτές κάλτσες και sneakers, δημιουργώντας ένα άνετο και casual look κατάλληλο για πιο sport εμφανίσεις.

Εσύ ποια από τις παραπάνω τάσεις θα ακολουθήσεις αυτή την άνοιξη;

Διαβάστε περισσότερα:

H νέα κολεξιόν από Zara είναι αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο- 12+1 κομμάτια που ερωτευτήκαμε!

Valentine’s Day: Ο απόλυτος οδηγός δώρου για τον αγαπημένο σου με budget 50€

ΑΥΤΗ είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα- Ιδέες για τέλειο styling ακόμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα

Keywords
Τυχαία Θέματα