Έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε bob; Δείτε τα ωραιότερα up do

Αποφασίσατε να ακολουθήσετε τη μεγαλύτερη τάση των τελευταίων σεζόν και κόψατε τα μαλλιά σας σε bob. Τα ισιώνετε, δημιουργείτε ωραιότατους κυματισμούς ή ακόμη και μπούκλες αλλά θέλετε και να τα μαζέψετε. Ναι το γνωρίζατε ότι με το συγκεκριμένο μήκος αποχαιρετάτε τις αλογοουρές και τις πλεξούδες αλλά θέλετε να τα μαζέψετε με κάποιο τρόπο και ειδικά σε βραδινές εξόδους και ειδικές περιστάσεις.

Οι celebrity hairstylists καταλαβαίνουν τόσο εσάς όσο

και τις διάσημες πελάτισσες τους και σίγουρα έχετε δει αρκετές από αυτές σε δημόσιες εμφανίσεις τους τόσο με μικροσκοπικές αλογοουρές όσο και με κότσους.

Εμείς βρήκαμε τα πιο chic και τέλεια updo για εσάς και το τριήμερο που έρχεται μπορείτε να υιοθετήσετε το αγαπημένο σας.

Χαμηλή αλογοουρά λιγάκι messy αλλά και υπέροχη. Οι μπροστινές τούφες πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο και οι curtain bangs κάνουν το χτένισμα ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riawna Capri | Hairstylist (@riawna) στις 1 Μάρ, 2018 στις 11:17 μμ PST

Η Zoey Deutch με ένα ρετρό χτένισμα που λατρεύουμε. Μια χαμηλή, μικρή πλεξούδα με sleek μαλλιά στην κορυφή και χωρίστρα στη μέση.

Photo: Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images/Ideal Image

Η Kristen Stewart με μια τόσο δα μικρή αλογοουρά. Η χωρίστρα είναι βαθιά στο πλάι, η φράντζα της πέφτει στο μέτωπο και η αλογοουρά είναι σφιχτά πιασμένη, χαμηλά.

Photo: Marc Piasecki/Getty Images/Ideal Image

Ο Adir Abergel είχε δημιουργήσει στην Charlize Theron ένα από τα ωραιότερα χτενίσματα όταν είχε ακόμη τα μαλλιά της σε bob. Έκανε μικρές πλεξούδες που κατέληγαν σε μια χαμηλή αλογοουρά και στόλισε τα μαλλιά με ένα μεταλλικό αξεσουάρ.

Photo: Steve Granitz/Getty Images/Ideal Image

Ο ρομαντικός κότσος της Jennifer Lawrence είναι ότι πιο chic μπορείτε να δημιουργήσετε. Ειδικά αν αφήσετε αρκετές κυματιστές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο.

Photo: Steve Granitz/Getty Images/Ideal Image

Η Cara Delevingne έπιασε ένα κότσο ψηλά και στερέωσε ένα τέλειο αξεσουάρ στο πίσω μέρος.

Photo: Mike Marsland/Getty Images/Ideal Image

Το ιδιαίτερο updo της Julianne Hough είναι ένα από τα ωραιότερα που έχουμε δει. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα στη μία μόνο πλευρά τους. Η άλλη πλευρά μένει ελεύθερη και κυματιστή.

Photo: Shahar Azan/Getty Images/Ideal Image

Οι πλεξούδες της Sienna Miller θυμίζουν vintage look. Ξεκινούν από τη χωρίστρα και καταλήγουν στις άκρες δημιουργώντας ένα στέμμα.

Photo: Dominique Charriau/Getty Images/Ideal Image

Κεντρική photo: Steve Granitz/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Φριζάρισμα: Όλα όσα κάνετε και το προκαλείτε

Η Lili Reinhart αποκάλυψε τα μυστικά της λαμπερής επιδερμίδας της και είναι πολύχρωμα και με τέλειο άρωμα

Keywords
Τυχαία Θέματα