«Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζαμε αυτό για τη Μάρθα Καραγιάννη, το είχε κρατήσει μυστικό»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά παραχώρησε ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη, τονίζοντας πως οι περισσότεροι δεν γνώριζαν πως ήταν άρρωστη, ανάμεσα σε αυτούς κι εκείνος.

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε και να μου πείτε δύο λόγια για τη Μάρθα Καραγιάννη, που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.

Η Μάρθα ήταν μια κούκλα στα νιάτα της και ήταν μια κυρία καθώς πρέπει όταν μεγάλωσε. Στενοχωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ, όλοι όσοι τη γνωρίσαμε και ήμασταν φίλοι της, αλλά δυστυχώς αυτή είναι

η μοίρα των ανθρώπων. Ας είναι καλά εκεί πέρα που πήγε και εύχομαι να συναντηθεί με τους φίλους της, με τους υπόλοιπους συναδέλφους της. Βλέπω έναν ωραίο θίασο στον ουρανό, αν καταφέρω κι εγώ να πάω να ρίξω ένα τραγούδι εκεί ψηλά θα είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ο Θεός μαζί της.

Είχατε επαφές;

Όχι, όχι, είχαμε καιρό γιατί η Μάρθα έκανε πολλά ταξίδια, της άρεσαν τα ταξίδια, έλειπε πολλές φορές για μέρες και μήνες. Λοιπόν σιγά σιγά ατόνησε το θέμα της παρέας. Όταν δουλεύαμε μαζί ήμασταν γνωστοί και φίλοι αλλά τελευταία φορά που ήρθε εδώ στην Κερατέα που μένω, ήταν πριν από περίπου 10 χρόνια. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε πως η Μαρθούλα ήταν άρρωστη. Το είχε κρατήσει μυστικό όπως κράταγε μυστική τη ζωή της στα πάντα.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Κοκλώνης: «Με έλεγαν χάλια παρουσιαστή, κουλό και αγγούρι»

Love Island: Η ώρα του… recoupling πλησιάζει!

GNTM – Τίτσα Λάβδα: «Έχω κομμάτι από το μποξεράκι του Elvis Presley»

Keywords
Τυχαία Θέματα