Αποκάλυψη: Πώς θα καταλάβεις ότι δεν σε θέλει βάσει ζωδίου (Μέρος Ι)

Όταν ένας ζυγός δεν σου στέλνει μήνυμα δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα, όταν όμως ένας Λέων σε αγνοεί τότε αυτό είναι ένδειξη πως δεν του αρέσεις. Αυτό σημαίνει πως τα ζώδια παίζουν ρόλο στο πώς συμπεριφερόμαστε και παρακάτω θα δεις πώς θα καταλάβεις αν του αρέσεις βάσει ζωδίου.

#Κριός
Ο

Κριός θα σου πει αμέσως ότι τον ενδιαφέρεις και δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του. Αν δεις ότι δεν μιλάει για το κοινό σας μέλλον τότε μάλλον δεν ενδιαφέρεται.

#Ταύρος
Ο Ταύρος είναι το πιο δύσκολο ζώδιο για να καταλάβεις αν τον ενδιαφέρεις ή όχι. Του παίρνει πολύ καιρό να νιώσει εμπιστοσύνη και γι’αυτό μπορεί να τον βλέπεις λίγο απόμακρο. Ωστόσο αν δεις ότι δεν ενδιαφέρεται να μάθει τίποτα για σένα, μην χάνεις τον καιρό σου μαζί του.

#Δίδυμοι
Ο Δίδυμος θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σε κάνει να γελάσεις. Αν δεις ότι επιδιώκει το γέλιο σου τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο.

#Καρκίνος
Ο Καρκίνος θέλει να φροντίζει την αγαπημένη του. Αυτό σημαίνει πως αν τυχόν αρρωστήσεις και δεν τρέξει κοντά σου με ζεστή σούπα και μια ταινία για να δείτε παρέα τότε μάλλον πρέπει να κοιτάξεις για κάτι άλλο στη ζωή σου.

Μπες στο Faysbook.gr αύριο για να δεις και τα υπόλοιπα ζώδια!

Διαβάστε περισσότερα:

Σεξ με Σκορπιό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό

Keywords
Τυχαία Θέματα