Αποκλειστικά στο Πρω1νό: Ο Γιώργος Καραμίχος έρχεται στην Ελλάδα για τον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Καραμίχος εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Los Angeles, διδάσκοντας στην σχολή Stella Adler, αλλά και συμμετέχοντας σε παραγωγές.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο ηθοποιός θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του εκεί, αφού όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης αποκλειστικά στο Πρω1νό, ο Γιώργος Καραμίχος θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας καθημερινής δραματικής

σειράς του ΑΝΤ1!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Quarantine look. Less worries! Exploring different looks and sentiments pic by @giannetos #hair #shave #freedom #quarantine #creativity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Actor/director (@yorgoskaramihos) στις 20 Απρ, 2020 στις 11:03 μμ PDT

Η σειρά πρόκειται να προβάλλεται στη θέση της “Γυναίκας χωρίς όνομα”, ενώ το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθεσία η Βίκυ Μανώλη.

“Θα σας πω μια είδηση που αφορά το κανάλι μας, τον ΑΝΤ1 και την άφιξη ενός πολύ ταλαντούχου ανθρώπου, ο οποίος θα έρθει από το εξωτερικό, γιατί είναι από αυτούς που πραγματικά κάνουν διεθνή καριέρα και όχι από αυτούς που μόνο λένε θα πάω στο Los Angeles. Έφυγε στο Los Angeles το 2012 και από τότε είναι εκεί διαδάσκοντας στην σχολή Stella Adler αρχαίο θέατρο, έκανε και σίριαλ.

Ο Γιώργος Καραμίχος έρχεται στην Ελλάδα τον επόμενο χειμώνα. Θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 που θα αντικαταστήσει φυσικά τη “Γυναίκα χωρίς όνομα”. Τη σειρά θα γράφει η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθεσία θα κάνει η Βίκυ Μανώλη. Ο Γιώργος αφήνει τη διεθνή του καριέρα για λίγο και θα έρθει στην Ελλάδα για αυτό το σίριαλ”, ανέφερε συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ποιος νομίζει πως είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνουμε φως από αυτόν;»

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Έτσι σκέφτεται να χτίσει το πρόγραμμά του ο ΣΚΑΪ

Κατερίνα Καραβάτου για την υγεία του Κρατερού Κατσούλη: «Είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται…»

Keywords
Τυχαία Θέματα