Οι ωραιότερες παλέτες σκιών της επόμενης σεζόν

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού  προτιμήσατε το μακιγιάζ να είναι nude και bronze και όσο αφορά την περιοχή των ματιών περιοριστήκατε σε μία μαύρη, αδιάβροχη μάσκαρα. Ενόψει της νέας σεζόν όμως θα πρέπει να προετοιμαστείτε μιας και τα μάτια βρίσκονται σε πρώτο πλάνο με σκιές που χαρίζουν ένα έντονο και εξεζητημένο look. 

Αν ρίξετε μια ματιά στις τελευταίες εμφανίσεις της Cara Delevingne θα καταλάβατε τι εννοούμε. Το μοντέλο αποδεικνύει με τα eye looks που υιοθετεί ότι οι χρωματιστές σκιές τονίζουν ολόκληρο το πρόσωπο και είναι το μεγαλύτερο trend τόσο του φθινοπώρου όσο και του χειμώνα.

Εσείς

δεν έχετε παρά να επιλέξετε την αγαπημένη σας παλέτα σκιών και να ξεκινήσετε τις πρόβες.

NYX Mystic Petals Shadow Palette: Είτε αγαπάτε τις ζωηρές αποχρώσεις που θυμίζουν καλοκαιρινά φρούτα είτε σκούρες με τις οποίες θα δημιουργήσετε γοητευτικά smoky eye θα χρειαστείτε τη συγκεκριμένη παλέτα που κρύβει στη συσκευασία της όλες τις αποχρώσεις.

Anastasia Beverly Hills Norvina Vol.1 Palette: Κατάλληλη για τις beauty lovers αφού περιλαμβάνει 25 αποχρώσεις με τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε όλα τα eye looks που είδατε στις πασαρέλες αλλά και στα μάτια των celebrities. Matte, ιριδίζουσες, σκούρες και neon αποχρώσεις θα σας λύσουν τα χέρια.

MAC Pony Park Eye Shadow X 8 Palette: Την υπογράφει η star της K Beauty Park Hye Min, γνωστή και ως Pony. Οι αποχρώσεις που βρίσκονται στη συσκευασία-κάρτα ταρό περιλαμβάνει γήινες αποχρώσεις σε ματ και λαμπερές υφές.

Too Faced Palm Springs Dreams Eyeshadow Palette: Κατάλληλη για pop eye make up look που σημαίνει χαρούμενο και ζωηρό. Συνδυάζει μεταλλικές και ματ αποχρώσεις που σας χαρίζουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εναλλακτικά ή πιο κλασικά looks.

Tarte Fall Feels Eye & Cheek Palette: Πρόκειται για την παλέτα με τις ωραιότερες φθινοπωρινές αποχρώσεις τόσο για τα μάτια όσο και για τα ζυγωματικά. Εκτός από τις γήινες και ροζ αποχρώσεις περιέχει ένα μεταλλικό κόκκινο της Βουργουνδίας αλλά και shimmer μπρονζέ.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Robert Pattinson με νέο του hair look που τον κάνει να μοιάζει με Παριζιάνο influencer!

Πόροι: Υπάρχουν 4 τρόποι να τους μειώσετε εύκολα και αποτελεσματικά

Keywords
Τυχαία Θέματα