Python Print: Η νέα μόδα στα παντελόνια που υιοθέτησε πρώτη η Kourtney Kardashian

Όπως θα έχεις ήδη καταλάβει τα animal prints είναι μεγάλη τάση του καλοκαιριού. Ωστόσο, όπως σε έχουμε ήδη ενημερώσει το σχέδιο που ξεχωρίζει φέτος είναι το snake print.

H Kourtney Kardashian πηγαίνει αυτή την τάση ένα βήμα παραπέρα υιοθετώντας το python print με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η Kourtney φοράει παντελόνι με python print και το συνδυάζει με καφέ τοπ και πέδιλα.

The Look

Το παντελόνι της Kourtney είναι αντρικό και το αγόρασε

από το αντρικό τμήμα του asos στην τιμή των 38 δολαρίων. Η Kourtney συνδύασε το παντελόνι της με καφέ κορμάκι και clear sandals. Οι αδερφές Kardashians ήταν αυτές που πρώτες λάνσαραν τα clear shoes στο καθημερινό τους στιλ και τα έκαναν μόδα.

Το συγλεκριμένο παντελόνι βγάζει προς τα έξω μια vintage αισθητική που μας αρέσει πολύ. Άλλωστε αυτό το σχέδιο ήταν πολύ δημοφιλές τη δεκαετία του 70. Η μπεζ-λευκή εκδοχή του είναι πιο δημοφιλής και πολλές fashionistas την προτιμούν στην καθημερινότητά τους.

Η Κim Kardashian φοράει και αυτή με τη σειρά της το python παντελόνι που είναι τόσο μεγάλη τάση αυτό το καλοκαίρι.

Η Priyanka Chopra ήταν ακόμα μια σταρ που προτίμησε την κίτρινη version του python trend και παρακάτω μπορείς να δεις πώς είχε συνδυάσει η  γνωστή ηθοποιός τη συγκεκριμένη τάση πριν λίγο καιρό.

Η Priyanka είχε φορέσει το παντελόνι της με λευκό φανελάκι, μπεζ μποτάκια και μουσταρδί παλτό και ήταν άκρως εντυπωσιακή. Εσένα ποιο look σου αρέσει περισσότερο; Αυτό της Kourtney ή της Priyanka;

Διαβάστε ακόμα: Kate Middleton: Μας δείχνει 8 τέλειους τρόπους για να φορέσουμε το πουά φόρεμα!- Εσύ πώς θα συνδυάσεις αυτή την τάση φέτος το καλοκαίρι;

Βρήκα τα αξεσουάρ που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς καθόλου αυτό το καλοκαίρι- Τα πιο ωραία σανδάλια και statement σκουλαρίκια που θα σε ξετρελάνουν

Η Φαίη φοράει την slip skirt που έχει γίνει viral και εντυπωσιάζει!- Αυτή είναι η απόλυτη φούστα του καλοκαιριού και θα θέλεις να την υιοθετήσεις και εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα