Οι neon γόβες της Victoria Beckham είναι μια από τις top τάσεις της μόδας!

Η Victoria Beckham πήγε με τον σύζυγό της, David Beckham στο National Portrait Gallery Gala στο Λονδίνο και συγκέντρωσε για μια ακόμα φορά τα βλέμματα πάνω της με το μίνιμαλ αλλά πολύ κομψό ντύσιμό της. H ίδια είναι λάτρης της μίνιμαλ μόδας και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε της εμφάνιση αλλά και στις επιδείξεις

της καθώς τα ρούχα της είναι σε απλές γραμμές και αρκετά λιτά.

The Look
Η Victoria επέλεξε για μια ακόμα φορά σύνολο του δικού της brand και συγκεκριμένα φόρεσε παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, λευκή μπλούζα και ροζ γόβες από τη φθινοπωρινή της κολεξιόν για το 2019. Η μπλούζα της Victoria είχε oversized μανίκια, ένα trend που έχουμε δει να υιοθετείται από πολλές fashionistas τελευταία. Το ψηλόμεσο παντελόνι της Beckham ήταν σε φαρδιά γραμμή, ανδρικού τύπου και η ίδια το φόρεσε χωρίς ζώνη στη μέση.

Η Victoria επέλεξε φούξια neon γόβες τις οποίες συνδύασε με λεπτό μαύρο καλσόν, αποδεικνύοντας πως το συγκεκριμένο καλσόν θα μας συντροφεύσει και την άνοιξη!

The Trend
Οι neon γόβες είναι μια τάση που θα θέλεις να δοκιμάσεις φέτος την άνοιξη και θα δώσει χρώμα σε κάθε σου outfit όσο μουντό και μίνιμαλ είναι. Το φούξια, το κίτρινο, το πράσινο και το μπλε είναι αποχρώσεις που θα λατρέψεις και σου τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Διαβάστε ακόμα: H Kendall Jenner με σέξι animal print φόρεμα που «έριξε» το ίντερνετ!

Keywords
Τυχαία Θέματα