Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου μετά τον χωρισμό του από τη Τζούλια Νόβα: «Έχω προχωρήσει στη ζωή μου»

Η Τζούλια Νόβα και ο αγαπημένος της Γιάννης Μάρκου είχαν αποφασίσει να παντρευτούν, αλλά ο κορονοϊός όχι μόνο άλλαξε τα σχέδιά τους, αλλά όπως φάνηκε και τις ισορροπίες του ζευγαριού.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (9/6) μέσα από το fthis.gr η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης. Μάλιστα την είδηση επιβεβαίωσε ο Γιάννης Μάρκου, στο Happy Day αποκαλύπτοντας και τι έχει συμβεί μεταξύ τους…

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε!

Ωστόσο, η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» συνάντησε τον Γιάννη Μάρκο σε νυχτερινή του έξοδο και μίλησε για το πρώτο διάστημα μετά τον χωρισμό τους, ενώ μάλιστα παραδέχθηκε πως ήδη φροντίζει να προχωράει στην προσωπική του ζωή.

«Τώρα πια δεν είμαι στεναχωρημένος. Είμαι καλά. Μπορούμε να πούμε πως το ξεπέρασα», τόνισε αρχικά ο γνωστός επιχειρηματίας.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως «η αλήθεια είναι πως η Τζούλια επέλεξε τον χωρισμό μας, ενώ τώρα επικοινωνούμε ακόμα μέσω μηνυμάτων. Η ζωή θα δείξει αν υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης, δεν το ξέρω».

Τέλος, ο Γιάννης Μάρκος τόνισε πως «μετά από μία σχέση τόσων ετών δεν κάνεις πρόταση γάμου έτσι όπως το περίμενε, την κάνεις με συζήτηση. Με συζήτηση, ναι, είχε γίνει πρόταση απλώς δεν ήταν αυτό που ακριβώς ήθελε. Να γονατίσω και να της δώσω δαχτυλίδι, που εγώ όμως δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα. » Αν έχει σοβαρή σχέση και κάνει κάτι καλό για τον εαυτό της στο μέλλον θα ευχαριστηθώ. Δεν θα νιώσω πικρία γιατί την Τζούλια την αγαπάω σαν άνθρωπο, δεν την βλέπω πλέον σαν σύντροφο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Σταύρος Βαρθαλίτης: Έκλεισε την πρώτη του συνεργασία μετά τη νίκη του στο MasterChef!

Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της ελληνικής showbiz – Χωρίζουν μετά από 2μιση χρόνια σχέσης!

Κάτια Ζυγούλη: «Δεν ήμουν μεγάλη θαυμάστρια του Σάκη, απλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα