Η Lady Gaga ανέβασε φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και μας αποκάλυψε τις υπέροχες φακίδες της!

Ξαφνικά, αμέσως μετά την εμφάνιση της Meghan Markle στο πλάι του πρίγκιπα Harry, οι φακίδες της έγιναν θέμα συζήτησης και παράλληλα ένα από τα μεγαλύτερα beauty trends του πλανήτη.

Οι Βρετανίδες μάλιστα έπαθαν ένα είδος εμμονής με αποτέλεσμα να κάνουν ακόμη και tattoo για να τις αποκτήσουν. Τα beauty brands από την άλλη δημιούργησαν προϊόντα

που βοηθούν να δημιουργήσετε μόνες σας πανεύκολα χαριτωμένες φακίδες.

Οι celebrities απελευθερώθηκαν και άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στους επίσημους λογαριασμούς τους στο Instagram χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποκαλύπτοντας τις φακίδες τους που μέχρι τότε τις κάλυπταν κάτω από το φον ντε τεν και την πούδρα.

Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των γυναικών που έχουν στην επιδερμίδα τους τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια τότε είστε τυχερές. Η Lady Gaga μάλιστα, αν και άργησε λιγάκι, αποφάσισε επιτέλους να μοιραστεί με τους θαυμαστές της στο Instagram την ωραιότερη, φυσική, δροσερή και τέλεια make up free φωτογραφία όπου φαίνονται οι φακίδες της. Και πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι εκατό φορές πιο όμορφη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις 17 Ιούν, 2020 στις 7:10 μμ PDT

Η star αγαπάει πολύ τα έντονα και εξεζητημένα make up looks τόσο στις επίσημες εμφανίσεις της όσο και στις συναυλίες της. Ακόμη όμως και τα posts που μοιράζετε στα social media από το σπίτι της την δείχνουν με το γνωστό εκκεντρικό ύφος χωρίς εξαιρέσεις.

Είναι Καλοκαίρι όμως πια, μένει ακόμη στο σπίτι και αποφάσισε να μας δείξει για πρώτη φορά το πραγματικό της πρόσωπο. Κι εμείς της προτείνουμε να το κάνει συχνότερα γιατί είναι υπέροχη. Εσείς τι λέτε κορίτσια; Συμφωνείτε μαζί μας;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Σας τελείωσε το after sun; Κανένα πρόβλημα! Χρησιμοποιείστε υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας!

Τα sun-kissed highlights της Salma Hayek, είναι το ωραιότερο hair look του φετινού Καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα