Οι μάσκες χεριών που θα σας σώσουν τώρα που μένετε σπίτι

Τις τελευταίες εβδομάδες η καθημερινότητα έχει αλλάξει ρυθμούς. Μένετε σπίτι ώστε να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας αλλά και τους συνανθρώπους σας. Και πρέπει να σας πούμε πως είμαστε πολύ υπερήφανες για εσάς. Εμείς είμαστε εδώ για να σας δίνουμε καταπληκτικές, beauty ιδέες ώστε μόλις βγείτε και πάλι να είστε λαμπερές και ανανεωμένες.

Γνωρίζουμε πως τα χέρια σας έχουν ταλαιπωρηθεί από το συχνό πλύσιμο, τα γάντια και τη χρήση του αντισηπτικού. Η ενυδατική κρέμα

είναι ίσως το πολυτιμότερο προϊόν περιποίησης τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σας.

Σας έχουμε όμως μία ακόμη πρόταση για πιο εντατική φροντίδα και θρέψη. Τις μάσκες χεριών. Γνωρίζετε άλλωστε πως τις αγαπάμε πολύ και αυτός είναι ο λόγος που πολύ συχνά σας αποκαλύπτουμε συνταγές αλλά και προϊόντα που χαρίζουν τέλεια όψη στο δέρμα.

Οι μάσκες χεριών προσφέρουν έξτρα ενυδάτωση, αναδόμηση και ανακούφιση. Δείτε αυτές που συγκεντρώσαμε και επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο.  

Elixir Premium Lab Moisturizing Gloves Hand Mask: Ακολουθεί την K-Beauty φιλοσοφία. Ενυδατώνει και επανορθώνει χάρη στα 9 διαφορετικά βότανα που περιέχει στη σύνθεσή της.

Tony Moly I’ m Lovely Peach Hand Mask: Το εκχύλισμα ροδάκινου χαρίζει έξτρα ενυδάτωση και απαλότητα που διαρκεί.

Sephora Collection Hand Mask: Με εκχύλισμα τριαντάφυλλου. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, απαλότητα και τέλειο άρωμα στα χέρια.

Aveeno Repairing Cica Hand Mask: Μια μάσκα που απλώνετε στα χέρια σας, την αφήνετε να δράσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια την απομακρύνετε με ένα χαρτομάντιλο. Το δέρμα αποκτά super απαλότητα, λάμψη και την υγρασία που έχει ανάγκη.

Nails INC Shine Bright Moisturizing & Anti-Aging Hand Mask: Μια φόρμουλα με ενυδατική και αντιγηραντική δράση με κολλαγόνο και πολυβιταμίνες που προσφέρουν τέλεια όψη στα χέρια.

OPI Pro Spa Γάντια Υπέρ-Ενυδάτωσης:  Με έλαια macadamia και καρύδας,  θρεπτική βιταμίνη Ε και βούτυρο shea που χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση  ακόμη και στο πιο ξηρό δέρμα.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την πλεξούδα που θα φτιάξετε μόνες σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις στο Instagram το Πάσχα (video)

Η Selena Gomez λανσάρει τη δική της σειρά μακιγιάζ και τα προϊόντα είναι έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα