Η facialist των Kaia Gerber και Bella Hadid προτείνει να δοκιμάσετε τις πιο αποτελεσματικές DIY μάσκες ever

Διάσημα μοντέλα όπως για παράδειγμα οι Bella Hadid και Kaia Gerber φροντίζουν πολύ συχνά να μοιράζονται με τους followers τους την καθημερινή ρουτίνα περιποίησής τους αλλά και τα προϊόντα που αγαπούν πολύ. Η προσωπική facialist είναι πάντα στο πλάι τους αφού η επιδερμίδα τους πρέπει να είναι πάντα άψογη.

Κι εκείνες ακολουθούν πιστά τις συμβουλές της. Οι συγκεκριμένες μάλιστα έχουν αφεθεί στα χέρια της ίδιας. Πρόκειται για την Mimi Luzon η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στα φυσικά συστατικά και τις DIY μάσκες.

Δείτε αυτή
τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mimi Luzon (@mimiluzon) στις 17 Φεβ, 2020 στις 11:17 πμ PST

Τις προτείνει άλλωστε πολύ συχνά στις διάσημες πελάτισσες της αφού είναι αποτελεσματικές και δεν προκαλούν ερεθισμούς ενώ μπορεί να τις φτιάξει κάθε γυναίκα με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mimi Luzon (@mimiluzon) στις 20 Μάρ, 2020 στις 6:18 πμ PDT

Η ίδια δηλώνει: “Όταν έχετε λίγο χρόνο στη διάθεση σας καλό είναι να τον εκμεταλλευτείτε σωστά και να φροντίσετε την επιδερμίδα με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο. Απλώστε μια μάσκα που ενυδατώνει, αναδομεί, χαρίζει λάμψη, συσφίγγει ή αποτοξινώνει το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακό¨.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mimi Luzon (@mimiluzon) στις 16 Μάρ, 2020 στις 6:14 πμ PDT

Η Luzon αποκαλύπτει τις αγαπημένες της κι εσείς θα πρέπει να απλώσετε μία από αυτές σήμερα κιόλας.

Μάσκα με πράσινο τσάι. Χαρίζει έξτρα λάμψη και τονώνει.

Θα χρειαστείτε: 1 φλ. πράσινο τσάι, 2 φλ. ρυζάλευρο και 1/2 κ.σ. μέλι.

Αναμιγνύετε τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα παχύρευστο μείγμα και το απλώνετε σε στεγνό και καθαρό δέρμα. Το αφήνετε για 20 λεπτά και πριν το ξεβγάλετε με νερό κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Μάσκα με κουρκουμά. Για απαλότητα. 

Θα χρειαστείτε: 1 κ.γ. κουρκουμά, 1 κ.γ. αλεύρι, 1 κ.γ. φυσικό χυμό λεμονιού και 1 κ.γ. γάλα.

Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ανακατεύετε καλά και απλώνετε τη μάσκα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Την αφήνετε να δράσει για 20 λεπτά και τέλος ξεπλένετε καλά με άφθονο, χλιαρό νερό.

Μάσκα με βρώμη. Κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες με σημάδια ακμής και κοκκινίλες.  

Θα χρειαστείτε: Βρώμη και χυμό λεμονιού.

Ετοιμάζετε τη βρώμη σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στην συσκευασία. Προσθέτετε 2 κ.σ. φυσικό χυμό λεμονιού και τα ανακατεύετε. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει και το απλώνετε. Περιμένετε 15 λεπτά και στη συνέχεια το ξεβγάζετε καλά.

Διαβάστε ακόμη:

Η Selena Gomez λανσάρει τη δική της σειρά μακιγιάζ και τα προϊόντα είναι έκπληξη

H Apivita στηρίζει νοσοκομεία αναφοράς του ιού, γηροκομεία και δομές αστέγων αποδεικνύοντας πως η προσφορά είναι στο DNA του brand 

Keywords
Τυχαία Θέματα