Οι mascara με τα πιο λεπτά βουρτσάκια ever που θα σας βοηθήσουν ακόμη και με τις πιο μικρές βλεφαρίδες

Οι make up artists επιμένουν πως αν έχετε τη σωστή μάσκαρα στο νεσεσέρ σας μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο eye make up look. Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίες για να χαρίσετε ένταση στο βλέμμα σας. Οι περισσότερες όμως αντιμετωπίζετε ένα μικρό πρόβλημα: Δεν μπορείτε να απλώσετε τη μάσκαρα στις μικρές επάνω βλεφαρίδες καθώς και σ’ εκείνες του κάτω βλεφάρου μιας και δεν σας βοηθά το βουρτσάκι.

Κι εδώ ακριβώς ερχόμαστε εμείς για να σας προτείνουμε τις ωραιότερες μάσκαρα με τα πιο λεπτά βουρτσάκια ever που θα σας βοηθήσουν να “πιάσετε” ακόμη και τις μικροσκοπικές βλεφαρίδες αλλά και

τις κάτω χωρίς να μουντζουρωθείτε.

Και αν ανησυχείτε για το μήκος και τον όγκο έχουμε να σας πούμε πως προσφέρουν και τα δύο.

Clinique Bottom Lash Mascara: Κατάλληλη για τις μικρές βλεφαρίδες του κάτω βλεφάρου. Είναι εκείνη με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε συνδυαστικά με την μάσκαρα που έχετε ήδη.

Givenchy Phenomen’Eyes Mascara: Το ιδιαίτερο σφαιρικό βουρτσάκι της θα σας βοηθήσει να χαρίσετε χρώμα και καμπύλες σε όλες τις βλεφαρίδες σας. Το αποτέλεσμα είναι πράγματι εντυπωσιακό.

Maybelline New York Lash Discovery Mascara: Κατάλληλη για όσες από εσάς έχετε μικρές βλεφαρίδες και δεν έχετε καταφέρει να χαρίσετε ένταση στο βλέμμα σας με ότι έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα.

NYX The Skinny Mascara: Το πολύ λεπτό βουρτσάκι θα σας ενθουσιάσει. Επίσης χάρη στην αδιάβροχη φόρμουλα της παραμένει σταθερή για ώρες.

Pixi by Petra Lower Lash Mascara: Μια ακόμη αδιάβροχη φόρμουλα κατάλληλη για τις κάτω βλεφαρίδες.

Οι ειδικοί επιμένουν πως όλες οι beauty addicts θα πρέπει να έχουν δύο μάσκαρα, ειδικά αν είναι το μοναδικό προϊόν που απλώνουν στα μάτια. Μία με κανονικό βουρτσάκι για τις επάνω και μια με πολύ λεπτό για τις κάτω. Οι περισσότερες από τις μάσκαρα που σας προτείνουμε είναι ιδιαίτερα οικονομικές αφού ξεκινούν από €10.

Πιστέψτε μας αξίζει τον κόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τις Kendall Jenner και Cara Delevingne με το ίδιο κούρεμα -Θα μείνετε άφωνες

Τα ωραιότερα manicures τα είδαμε στις Χρυσές Σφαίρες και είναι τα μεγαλύτερα trends του 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα