Η διατροφή της Φαίης -Η αγαπημένη σαλάτα της που απολαμβάνει καθημερινά!

Τι λέτε να μπούμε σε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής με ωραίες σαλατούλες και υπέροχα σνακ μετά τις γιορτές; Εγώ ήδη ξεκίνησα και φροντίζω το ένα γεύμα μου μέσα στην ημέρα να είναι σίγουρα μια πλούσια σαλάτα. Την ετοιμάζω στη δουλειά μέσα στο καμαρίνι μου γύρω στις 3 το μεσημέρι, για να με κρατήσει και να μην πεινάσω ξανά μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψω στο σπίτι.

Με τα προϊόντα Αγρόκηπος Χαλβατζή μου είναι πανεύκολο! Μαγειρεύονται όλα στον ατμό, και έτσι

διατηρούνται πολύ καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά τους συγκριτικά με τον βρασμό και επίσης συσκευάζονται σε κενό αέρος και έτσι δεν έχουν ούτε χρειάζονται πρόσθετα ή συντηρητικά.

Η σαλάτα που αγαπώ το τελευταίο διάστημα!!!

Υλικά: 

–Παντζάρια Αγρόκηπος Χαλβατζή

-Μήλο

-Καρύδια

-Ρόδι

Για τη σος: 

-Λίγο αλάτι

-Λάδι

-Balsamico

Εκτέλεση:

Ψιλοκόβω όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα περιχύνω με τη σος. Κάποιες φορές για αλλαγή προσθέτω καπνιστό σολομό ή κατσικίσιο τυρί ή τόνο.

Tip: Δεν ξεχνάμε ότι το παντζάρι είναι η κόκκινη σούπερ δύναμη και καλό είναι να του δώσετε κι εσείς πρωταγωνιστική θέση στη διατροφή σας!!!

Το σνακ που επιλέγω συχνά!!!

Δυόμιση με τρεις ώρες μετά τη σαλάτα μου δεν ξεχνάω ποτέ να καταναλώσω ένα σκακ. Το χρειάζομαι για να μου δώσει ενέργεια και να  μου μειώσει την πείνα μέχρι την ώρα που θα απολαύσω το βραδινό μου, συνήθως γύρω στις 8 το βράδυ.

Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το καλαμπόκι Αγρόκηπος Χαλβατζή που εκτός από υπέροχη γεύση είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά.

Αν έχετε να μου προτείνετε και εσείς μια ωραία συνταγή για σαλάτα περιμένω….

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε μέσα από το faysbook.gr σας στέλνω Μεγάλο Φιλί!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα