Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/2

Το ζιβάγκο και τα ρούχα και αξεσουάρ από snake print, είναι χωρίς καμία αμφιβολία από τις πιο hot επιλογές της εποχής, τόσο για καθημερινές, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις. Αν δεν τα έχετε ακόμα στην γκαρνταρόμπα σας, σας προτείνουμε να τα αποκτήσετε.

Σε αυτές τις δυο τάσεις έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μαύρο μακρυμάνικο πλεκτό ζιβάγκο και μια μίνι snake print φούστα με φερμουάρ μπροστά.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες over the knee μπότες, μυτερές με χοντρό τακούνι, Zini.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές και τις γυαλάδες με το Face Studio Master Bronze Color + Highlight Kit της Maybelline, το ρουζ Just A Pinch της MAC που χρησιμοποιήθηκε για έξτρα λάμψη στα μάτια και στα χείλη δυο κραγιόν, το Velvet Teddy και το Bite O’ Georgia και τα δύο από την εταιρεία MAC.

Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Το ζιβάγκο είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς, κυρίως σε street style εμφανίσεις τους και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα την φορούσατε κι εσείς και ποια σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/-22/2

Keywords
Τυχαία Θέματα