Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε αν θέλετε να έχετε υγιή μαλλιά

Αγαπάτε και φροντίζετε πολύ τα μαλλιά σας ώστε να παραμένουν υγιή και λαμπερά. Ακολουθείτε τις συμβουλές του κομμωτή σας, χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα περιποίησης και φροντίζετε να κάνετε θεραπείες που θα τα κρατούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Επίσης κόβετε τις άκρες συχνά ώστε να δείχνουν τέλεια. ‘Η μήπως όχι;

Ναι, τα ταλαιπωρείτε παράλληλα με το σεσουάρ και το σίδερο για μπούκλες και τα πιάνετε σφιχτά σε αλογοουρές και κότσους με αποτέλεσμα να σπάει η τρίχα. Θα πρέπει λοιπόν να μάθετε και να ακολουθήσετε τους κανόνες

των ειδικών ώστε τα μαλλιά σας να παραμείνουν υγιή

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Reed Hair (@adamreedhair) στις 8 Ιαν, 2020 στις 9:41 πμ PST

Δείτε τους:

Μη χρησιμοποιείτε τη μεγάλη σκάλα στις συσκευές θερμότητας: Η υψηλή θερμοκρασία καταστρέφει την τρίχα και είναι δύσκολο στη συνέχεια να την επαναφέρετε στην αρχική της, υγιή κατάσταση. Μην ξεχνάτε να απλώνετε προϊόν προστασίας από τη θερμότητα πάντα, πριν από το φορμάρισμα.

Πλέξτε τα μαλλιά σας: Μια χαλαρή πλεξούδα θα σας σώσει. Μπορείτε να αποφύγετε το ίσιωμα ή τις μπούκλες και παράλληλα να έχετε ένα τέλειο χτένισμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KRISTIN ESS INC (@kristin_ess) στις 22 Φεβ, 2020 στις 7:41 πμ PST

Ενισχύστε την τρίχα με συμπληρώματα διατροφής: Ακόμη κι αν δεν αντιμετωπίζετε μεγάλα προβλήματα μπορείτε να βοηθήσετε την όψη και ποιότητα της τρίχας με Βιταμίνη Ε, πρωτεΐνες και omega 6.

Αντικαταστήστε συχνά τις βούρτσες σας: Σύμφωνα με τους ειδικούς ένας από τους βασικούς λόγους φθοράς της τρίχας είναι οι παλιές βούρτσες. Θα πρέπει να τις καθαρίζετε τουλάχιστον κάθε εβδομάδα και παράλληλα να τις αλλάζετε κάθε χρόνο. Όσο αφορά τη βούρτσα που χτενίζετε καθημερινά τα μαλλιά σας επιλέξτε μία με στρογγυλές, πλαστικές ακίδες και ξύλινη βάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KRISTIN ESS INC (@kristin_ess) στις 13 Σεπ, 2019 στις 12:53 μμ PDT

Αποκτήστε μια συλλογή από σαμπουάν: Τα μαλλιά σας δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση κάθε φορά που τα λούζετε. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σαμπουάν ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους. Αρχικά θα πρέπει να έχετε μια φόρμουλα κατάλληλη για τον τύπο των μαλλιών σας, λεπτά, σγουρά ή χωρίς όγκο για παράδειγμα και στη συνέχεια ένα σαμπουάν που καλύπτει τυχόν προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη:

Το nail art των JLo και Beyonce είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Kobe Bryant και της κόρης του Gigi

H Katy Perry με το νέο της hair look είναι πιο sexy από ποτέ

Keywords
Τυχαία Θέματα