Οι καλοκαιρινές τάσεις που υιοθετούν όλες οι Γαλλίδες αυτή τη στιγμή!

Οι Γαλλίδες είναι αδιαμφισβήτητα οι πιο στιλάτες γυναίκες σε όλο τον κόσμο και πάντα υιοθετούν τις τάσεις χωρίς όμως να το παρακάνουν. Επιθυμούν πάντα να δείχνουν σικάτες χωρίς όμως να φαίνεται ότι προσπάθησαν ιδιαίτερα, και η αλήθεια είναι ότι όντως δεν προσπαθούν. Η γαλλική φινέτσα είναι έμφυτη και παρακάτω θα δεις ποια κομμάτια δεν λείπουν από την καλοκαιρινή τους γκαρνταρόμπα.

#1. Η τζιν βερμούδα είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των Γαλλίδων και συνήθως θα τη φορέσουν με ένα απλό λευκό t-shirt.

#2.

Στα μαγιό τους προτιμούν τις μίνιμαλ τάσεις και θα επενδύσουν συχνά σε απλά ολόσωμα που θα τις βγάλουν ασπροπρόσωπες.

#3. Τα μπλουζάκια που μοιάζουν και με πουκάμισα είναι αγαπημένα τους κομμάτια αυτή την εποχή του χρόνου και θα τα συνδυάσουν με απλά τζιν παντελόνια και φλατ πέδιλα.

#4. Όλες οι Γαλλίδες έχουν συνήθως μια συλλογή από ψάθινες basket bags που τις κρατάνε σε καθημερινή βάση.

#5. Τα άνετα φορέματα με micro prints είναι basic κομμάτια στην ντουλάπα τους και θα τα φορέσουν ξανά και ξανά.

#6. Οι Γαλλίδες αγαπάνε την άνεσή τους και γι’αυτό τον λόγο έχουν πάντα στην παπουτσοθήκη της πέδιλα που είναι ιδανικά για περπάτημα και που θα μπορούν να φοράνε σε καθημερινή βάση χωρίς να τις ενοχλούν. Τα tourist sandals είναι τα αγαπημένα τους πέδιλα.

#7. Τα shirt dresses είναι επίσης αγαπημένη επιλογή για κάθε Γαλλίδα που σέβεται τον εαυτό της. Φέτος, τα συγκεκριμένα φορέματα φοριούνται πολύ από όλες τις γυναίκες.

#8. Για τις βραδινές τους εξόδους δεν θα το παρακάνουν ποτέ. Ένα απλό φόρεμα με κορδόνια στην πλάτη, ένα απλό αλλά σέξι playsuit ή ένα slip dress είναι όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμα: Μια top TikToker μας δείχνει 5 trends που πρέπει να δοκιμάσουμε άμεσα! (VIDEO)

H Chiara Ferragni πήγε διακοπές και φοράει t-shirt που υμνεί τη Μύκονο!

everyday looks γνωστών Ελληνίδων- Τι φοράνε αυτή τη στιγμή;

Keywords
Τυχαία Θέματα