Σπύρος Φωκάς: “Η τρίτη σύζυγός μου μού τα πήρε όλα! Μισό εκατομμύριο δολάρια!”

Τα όσα έχει ζήσει στην ζωή του δεν χωρούν μέσα σε λίγα λεπτά, ωστόσο ο Σπύρος Φωκάς, μίλησε για στιγμές του στην κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και ήταν αποκαλύπτικός.

Ο ίδιος όπως λέει δεν αποδέχεται τον όρο “μύθος του ελληνικού κινηματογράφου” και παραδέχεται ότι τον ζήλευαν.

Στην συνέντευξή του στην Κατερίνα Πίπερη αναφέρεται στην γνωριμία του με τον Μάικλ Ντάγκλας, αλλά και τις γυναίκες που είχε στην ζωή του.

“Δεν αποδέχομαι τον όρο μύθος. Έρχονται και μου λένε “είσαι το ίνδαλμά μου”. Αυτά δεν με ακουμπάνε καθόλου. Ο Νίκος Κούρκουλος

είχε ένα κακό. Είχε ένα είδος ωραιοπάθειας. Εγώ ξέρω απλά ότι έχω μια ευχάριστη όψη. Δεν την ψώνισα όμως.

Με ζήλευαν δυστυχώς. Γιατί εγώ είχα κάτι παραπάνω από τον κοινό Έλληνα. Το να μην την ψωνίσεις είναι δύσκολο όταν έρχονται και γονατίζουν μπροστά σου”, δήλωσε και συνέχισε αναφερόμενος στην επαφή του με τον Μάικλ Ντάγκλας: “Πήγα να τον συναντήσω και τον πήγα σε ανατολίτικους χορούς”.
Όσον αφορά την απιστία δήλωσε: “Άγιος δεν ήμουν. Εξομολογήθηκα στον πατέρα ότι αμάρτησα και μου είπε: “Ούτε ο Αδάμ δεν μπόρεσε να αντισταθεί”

Είχα τέσσερις γυναίκες στη ζωή μου και τις παντρεύτηκα όλες. Α, και μια γκόμενα. Πέντε σύνολο. Η τρίτη σύζυγος μού έβαλε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Μάλιστα λέει ότι έφυγε ο Φωκάς και δεν μας έδωσε φράγκο. Τα είχε πάρει όλα. Μισό εκατομμύριο δολάρια. Για εμένα είναι πολλά, για τον Λάτση μπορεί να μην είναι τίποτα.

Ευχαριστώ τη γυναίκα μου που έχει ένα σπίτι και μένουμε εδώ.

Δεν μετάνιωσα που δεν έκανα παιδιά. Σε έναν κόσμο που δεν εγκρίνω, δεν έχω το δικαίωμα να κάνω παιδιά χωρίς να τα ρωτήσω”, ανέφερε στην συνέντευξή του ο Σπύρος Φωκάς.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Μπέλλος: “Σίγουρα η Μαρία έχει τεράστια έπαρση…”

Θοδωρής Αθερίδης: “Με πείραξε που δεν μπορούσα να δω τον εγγονό μου…”

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ανατροπές στις εκλογές στο Διαφάνι!

Keywords
Τυχαία Θέματα