Για ποιο λόγο 13.000 άτομα βρίσκονται σε λίστα αναμονής για ένα αποσμητικό;

Καταλαβαίνουμε ότι το αποσμητικό μας είναι ιδιαίτερη περίπτωση πρϊόντος περιποίησης. Το έχουμε ψάξει αρκετά και έχουμε καταλήξει σε εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες μας. Τουλάχιστον σε ένα μεγάλο μέρος. Συνήθως επιλέγουμε από το φαρμακείο μιας και έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα μας και θέλουμε να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας για τυχόν αλλεργίες ή δερματικά προβλήματα.

Αλλά να μπούμε σε λίστα αναμονής για ένα αποσμητικό, είναι λιγάκι περίεργο δεν είναι; Κι όμως υπάρχει ένα συγκεκριμένο

όπου 13.000 άτομα περιμένουν στη σειρά μέχρι να το αποκτήσουν. Και είναι απλά ένα deodorant!

Ονομάζεται Megababe Rosy Pits, λανσαρίστηκε τον περασμένο Μάιο και στοιχίζει 18 δολάρια. Το λες και ακριβούτσιικο δηλαδή. Ο χρόνος αναμονής είναι περίπου 4 μήνες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megababe (@megababe) στις 2 Οκτ, 2018 στις 11:15 πμ PDT

Όσο αφορά τώρα το προϊόν, περιέχει αντιβακτηριακά συστατικά, ενυδατικό λάδι καρύδας, αντιοξειδωτικό πράσινο τσάι,βιταμίνη Ε, είναι alcohol και parabens free, δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα ενώ έχει άρωμα σανταλόξυλου που παραμένει αναλλοίωτο όλη μέρα. Λέγεται ότι λειτουργεί σαν να φοράς μια ανάλαφρη εσάνς που διαρκεί, δηλαδή μπορεί να αντικαταστήσει και το άρωμα.

Αλήθεια τώρα, δεν ξέρουμε ακόμα αν όλες αυτές οι πληροφορίες μας έχουν πείσει και θα μας έβαζαν στη διαδικασία να μπούμε σε λίστα αναμονής. Ωραία ακούγονται όλα αλλά και το δικό μας αποσμητικό μέσα στις άκρες κάπως έτσι λειτουργεί. Οκ, δεν το έχουμε αντικαταστήσει με το άρωμα μας αλλά παράπονο δεν έχουμε.

Φυσικά όταν ακούς μια τέτοια πληροφορία μπαίνεις στον πειρασμό απλά και μόνο για να βεβαιωθείς ότι είχες δίκιο ή και να εκπλαγείς αν όντως ισχύει και και γίνεις big fun του προϊόντος με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι μόνιμα σε αναμονή ή να αποκτήσεις stock!

Νομίζω πως οδεύω προς τη λίστα ώστε στο επόμενο post να σας πω τις εντυπώσεις μου. Αλλά 18 δολάρια; Τα σκέφτομαι.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί οι make up artists χρησιμοποιούν πάντα δύο διαφορετικές mascara;

Τα 10 εναλλακτικά nude manicure της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα