Οι φούστες που έχουν γίνει viral και θα φορεθούν περισσότερο αυτό το Καλοκαίρι!

Έχοντας παραμείνει τόσο πολύ καιρό σε καραντίνα, μας φαίνεται πλέον αρκετά δύσκολο το να φορέσουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από φόρμες, κολάν και τζιν παντελόνια. Ωστόσο υπάρχουν τόσες πολλές νέες τάσεις που αξίζει να δοκιμάσουμε που προσπαθούμε σιγά σιγά να πετάξουμε το comfort ντύσιμο και να προσέξουμε παραπάνω την εμφάνισή μας.

Οι φούστες είναι ρούχα που τους τελευταίους μήνες δεν φοράγαμε ιδιαίτερα αλλά το καλοκαίρι γίνονται ένα

από τα πιο δυνατά trends που θα βαρεθείς να φοράς.

Tζιν φούστα

H μάξι τζιν φούστα είναι ένα κομμάτι που πολλές influencers έχουν δοκιμάσει τελευταία. Μπορείς να τη φορέσεις, όπως η Amy Rebecca Owen, με ένα t-shirt και ζακέτα την άνοιξη ή με ένα crop top το καλοκάιρι.

Mίνι φούστα

H μίνι φούστα πρωταγωνιστεί στην γκαρνταρόμπα μας για μια ακόμα σεζόν και η Lydia Rose μας προτείνει να τη φορέσουμε με bralettes και δερμάτινα shackets.

Πλεκτή φούστα

Η πλεκτή φούστα γίνεται αγαπημένο μας trend και θα τη φορέσουμε από τώρα μέχρι και τον χειμώνα. Η Aimee Song φοράει τη δική της με ασορτί blazer και ολοκληρώνει το look με σαγιονάρες και διακριτικά κοσμήματα.

Φούστα με σκίσιμο

Φέτος θέλουμε τις φούστες μας με σκισίματα και cut- outs γιατί θέλουμε να δείξουμε λίγο παραπάνω δέρμα και ταυτόχρονα να παραμείνουμε κομψές και stylish. Τα σκισίματα είναι huge τάση και θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε μια φούστα σαν αυτή της φωτογραφίας που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Tiered φούστα

Η tiered φούστα γίνεται viral trend και μας αρέσει γιατί δίνει ένα πιο boho style στις εμφανίσεις. Σε καταστήματα και e-shops θα βρεις αμέτρητα σχέδια και prints που θα σε κερδίσουν.

Διαβάστε ακόμα: Το jumpsuit των Zara που μας έχεις κλέψει το μυαλό και θα είναι σύντομα sold out!

Μαρία Ηλιάκη: Το στιλ της εγκυμοσύνης της είναι υπέροχο – Δες πώς θα το αντιγράψεις!

4 ρούχα και αξεσουάρ που δεν λείπουν από την ντουλάπα καμίας Γαλλίδας αυτόν τον Μάιο

Keywords
Τυχαία Θέματα