Οι ειδικοί επιμένουν ότι επιβάλλεται να χρησιμοποιείτε toner αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα και πρέπει να τους εμπιστευτείτε

Καθαρισμός, ορός και ενυδάτωση: Αυτό είναι το τρίπτυχο της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης ακόμη κι αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα. Λάθος! Μέγα λάθος επιμένουν οι facialists αφού ξεχνάτε ένα βασικό βήμα. Πρόκειται για το toner. Τη φόρμουλα που επιβάλλεται να χρησιμοποιούν όλες οι γυναίκες μεν αλλά κυρίως εκείνες που ταλαιπωρούνται από λιπαρότητα αφού την απομακρύνει χαρίζοντας μια δροσερή όψη με φυσική λάμψη.

Γνωρίζουμε ότι έχετε απορίες σχετικά με τη σύνθεση του, τη χρήση και το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, να σας τις λύσουμε.

Τι ακριβώς είναι το toner: Η αλήθεια είναι ότι

πρόκειται για τα πιο παρεξηγημένα προϊόντα αφού συνήθως περιέχουν στη σύνθεση τους alcohol που κάποιες φορές προκαλούν ερεθισμούς ή κοκκινίλες. Οι νέες φόρμουλες όμως είναι ιδιαίτερα πρωτοποριακές με στόχο να ισορροπούν το δέρμα μετά τον καθαρισμό ο οποίος εξαφανίζει τα φυσικά έλαια. Σκοπός του toner είναι να επαναφέρει το σωστό pH, να απομακρύνει τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ και ρύπους και να προετοιμάσει την επιδερμίδα για την ενυδάτωση που ακολουθεί.

Τι πρέπει να προσέξετε αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα: Θα πρέπει να επιλέξετε ένα toner που περιέχει α και β υδροξύ στη σύνθεση του αλλά και φυτικά εκχυλίσματα τα οποία μειώνουν τη λιπαρότητα και τους ερεθισμούς.

Πότε πρέπει να το χρησιμοποιείτε: Αμέσως μετά το προϊόν καθαρισμού και πριν από τον ορό και την ενυδατική κρέμα. Πρέπει να μείνει για λίγο στην επιδερμίδα μέχρι να στεγνώσει και φυσικά δεν το ξεβγάζετε. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας το toner κάθε δεύτερη μέρα στην αρχή ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι το κατάλληλο για εσάς.

Εμείς επιλέξαμε τα 5 αγαπημένα μας προϊόντα:

La Roche Posay Serozinc: Κατάλληλο για λιπαρές και ευαίσθητες παράλληλα επιδερμίδες. Ενυδατώνει, τονώνει, μειώνει τους ερεθισμούς και αφήνει ματ φινίρισμα στο δέρμα.

Pixi Glow Tonic: Πρόκειται για το αγαπημένο προϊόν της Kim Kardashian και μία από τις φόρμουλες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Απομακρύνει την ανεπιθύμητη γυαλάδα χαρίζοντας απίστευτη λάμψη.

Caudalie Beauty Elixir: Η Rosie Huntington-Whiteley είναι hugh fan του συγκεκριμένου προϊόντος αφού χαρίζει δροσιά, απαλότητα και λάμψη.

Kiehl’s Ultra Facial Oil Free Toner: Αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενυδατώνει και απορροφά τη λιπαρότητα.

Clarins Toning Lotion with Iris: Τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, μειώνει τους πόρους και προσφέρει λάμψη χάρη στο φυσικό εκχύλισμα ίριδας που περιέχει.

Διαβάστε ακόμη:

Τα λάδια σώματος που θα σας συντροφεύσουν το φετινό Καλοκαίρι όπου κι αν βρίσκεστε

Το mini πλυντήριο για τα σφουγγαράκια μακιγιάζ είναι απίθανο και super πρακτικό

Keywords
Τυχαία Θέματα