Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Δεκαπενταύγουστο και το προσκύνημα στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά στιγμιότυπα.

Η παρουσιάστρια του Alpha εδώ και κάποιες μέρες βρίσκεται στην Πάρο και μαζί με την οικογένεια της περνούν αρκετό χρόνο κοντά στις μαγευτικές παραλίες του νησιού.

Σήμερα (15/8), η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα

η παρουσιάστρια ανήρτησε το εσωτηρικό του Ιερού Ναού της Παναγία της Εκατονταπυλιανής στην Πάρο, ενώ μάλιστα τόνισε πως φέτος λόγω του κορονοϊού προσκύνησε την εικόνα λίγες ημέρες πριν, όταν δεν υπήρχε έντονος συνωστισμός.

«Κάθε χρόνο τέτοια μέρα είχαμε την ευλογία να ακολουθούμε την λιτανεία της Εικόνας της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στην Παροικιά.
Φέτος την προσκυνήσαμε λίγες ημέρες πριν ένα απόγευμα μετά την παράκληση κατανυκτικά και χωρίς συνωστισμό. Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν. Να χαίρομαι κι εγώ τα κοριτσάκια μου, τη μανούλα μου, τη πεθερά μου και την αδελφή μου! Καλή Παναγιά σε όλους με υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Δείτε παρακάτω την σχετική της ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on Aug 15, 2020 at 2:00am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

Μυστικός γάμος για γνωστή Ελληνίδα: Ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε στο Facebook!

Χάρης Χριστόπουλος-Αννίτα Μπράντ: Η φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους με την εικόνα της Παναγίας στο χέρι του!

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για τον Δεκαπενταύγουστο και το μήνυμα για τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού

Keywords
Τυχαία Θέματα