Μυστικός γάμος για γνωστή Ελληνίδα: Ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε στο Facebook!

H πρώην Playmate Χρυσάνθη Ντάφλα παντρεύτηκε τον σύντροφό της Γρηγόρη Σαράντη και δεν το πήρε είδηση κανείς…

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η Χρυσάνθη Ντάφλα και ο Γρηγόρης Σαράντης είναι περίπου δύο χρόνια μαζί και συγκατοικούν στο σπίτι του επιχειρηματία στο Κολωνάκι. Οι δυο τους κρατούν γενικότερα χαμηλό προφίλ και δεν απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή.

Την ευχάριστη είδηση

του γάμου έκανε αρχικά γνωστή η Χρυσάνθη Ντάφλα, η οποία πρόσθεσε στις πληροφορίες του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook ότι είναι παντρεμένη.

Στην συνέχεια, μάλιστα, άλλαξε και το όνομα της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα πρόσθεσε στο όνομα της και το επίθετο του συζύγου της.

Τον γάμο του ζευγαριού, ωστόσο, επιβεβαίωσε και ο καλός φίλος της Χρυσάνθης Νταφλά, ο Χάρης Σιανίδης, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Just married @chrysanthidafla Η Χρυσάνθη ήταν πάντα για μένα μια φίλη θησαυρός…ένα real top-model μια εποχής που δεν ξαναγυρνάει…με κανέναν άλλο φίλο δεν ένοιωθα την ασφάλεια που αισθανόμουν με εκείνη…”ας τα όλα πάνω μου Χάρη” θυμάμαι να μου λέει… φίλος μάγκας-προστάτης….δεν υπήρξαμε ποτέ αυτοκόλλητοι…μπορεί να κάναμε να μιλήσουμε μήνες…όμως πάντα υπήρχε ένα καρμικό-ανεξήγητο δέσιμο….μια ενεργειακή συμπόρευση…σχεδόν μαγική…χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς…χωρίς να αναλύεις …χωρις πολλά τηλέφωνα και περιττά λόγια….ήταν και ήμουν πάντα εκεί…. πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε όπως εκείνη ήθελε ….μοναχικά και ανατρεπτικά….Πλέον είναι Η Κυρία Ντάφλα-Σαράντη…για μένα όμως θα παραμείνει η Χρυσάνθη που πάντα θα αγαπώ…η Χρυσάνθη που πάντα θα μοιραζόμαστε αύτα που ποτέ δεν θα μάθει κανείς……Να ζήσεις ψυχή μου να είσαι ευτυχισμένη», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός pr manager.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός είναι ο δεύτερος γάμος και για τους δύο, αφού εκείνη ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Λούβαρη, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος για 15 χρόνια με τη Μάνια Ντέλου, με την οποία έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Δείτε παρακάτω την σχετική του ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) on Aug 14, 2020 at 6:34pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

Χάρης Χριστόπουλος-Αννίτα Μπράντ: Η φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους με την εικόνα της Παναγίας στο χέρι του!

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για τον Δεκαπενταύγουστο και το μήνυμα για τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει: «Ο λόγος που θα περάσω και πάλι στην καθημερινή ζώνη είναι γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα