Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρω1νό για το πρόωρο τέλος του Sunday Live – VIDEO

Στο Πρω1νό μίλησε τηλεφωνικά την Τρίτη η Αφροδίτη Γραμμέλη για την κόντρα της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το ξέσπασμα του παρουσιαστή στην ραδιοφωνική του εκπομπή. Η γνωστή τηλεκριτικός στο τέλος της επικοινωνίας της θέλησε να αναφερθεί στη δυσάρεστη είδηση που έχει κυκλοφορήσει από χθες σχετικά με το πρόωρο τέλος του Sunday Live.

Συγκεκριμένα ανέφερε: ”Με αφορμή την χθεσινή δυσάρεστη είδηση για την διακοπή του Sunday Live, θέλω να πω ότι λυπάμαι πάρα πολύ. Θεωρώ

ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι. Πάλεψαν έντιμα και το αποτέλεσμα άξιζε καλύτερης αποδοχής. Είναι κρίμα γιατί δούλευαν πολλοί άνθρωποι και αρκετοί γνωστοί μου με τους οποίους συνεργάστηκα και στο Late night… Δυστυχώς πια τα πράγματα είναι πολύ σκληρά στην τηλεόραση και δεν είναι μια ήττα ούτε για τον σταθμό ούτε για τους ανθρώπους που δουλεύαν εκεί, είναι μια αλλαγή πλάνων… Εύχομαι στα παιδιά και σε όλους του συνεργάτες τους να είναι έτοιμοι για τα επόμενα, γιατί δεν μου αρέσει ο κανιβαλισμός με τα κοψίματα των εκπομπών φέτος…”

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντάει για την κόντρα του με την Αφροδίτη Γραμμέλη

Παραιτήθηκε και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου

Ηλίας Βρεττός: Η πρώτη φωτογραφία μετά το τέλος των χειρουργείων και το δημόσιο μήνυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα