Οι χαμηλές αλογοουρές είναι το trend του επόμενου Φθινοπώρου!

Οι ψηλές αλογοουρές έκαναν θραύση τις τελευταίες σεζόν με την Ariana Grande και την Kim Kardashian να τις αποθεώνουν. Τις είδαμε παντού αφού είναι ένα εύκολο χτένισμα που αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου με τον καλύτερο τρόπο ενώ ταιριάζει τέλεια με όλες τις περιστάσεις και παράλληλα όλες τις ώρες της ημέρας.

Και ξαφνικά μέσα σε μία μέρα θεωρήθηκαν ξεπερασμένες. Κι αυτό μετά τις πρώτες φωτογραφίες από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και τις τάσεις του επόμενου Φθινοπώρου που ρίχνουν τις αλογοουρές χαμηλά. Sleek και

κομψές στερεώνονται στη βάση δημιουργώντας ένα από τα ωραιότερα και πιο elegant looks που έχουμε δει τελευταία.

Στα παρασκήνια των μεγαλύτερων οίκων όπως Christian Siriano και Cushnie η hairstylist Justine Marjan χάρισε έξτρα λάμψη στις χαμηλές αλογοουρές οι οποίες απέκτησαν ένα φουτουριστικό look αφού στολίστηκαν με μεταλλικά αξεσουάρ και αλυσίδες.

Οι celebrities όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, τις υιοθέτησαν ήδη. Το look της Jennifer Lopez στα Grammy Awards έκαναν το γύρο του κόσμου ενθουσιάζοντας. Η sleek και πολύ μακριά αλογοουρά της ήταν άκρως εντυπωσιακή παρά το γεγονός ότι την κάλυψε με ένα τεράστιο λευκό καπέλο.

Το νέο trend επέλεξε να δημιουργήσει και ο Δημήτρης Γιαννέτος στην Camila Cabello στο ίδιο event. Επίσης sleek στην κορυφή αλλά πιο ανάλαφρη στην άκρη έπεφτε ελεύθερη στην ανοιχτή πλάτη χαρίζοντας σε όλες εμάς ένα look που μπορούμε να υιοθετήσουμε άμεσα.

Ακόμη και η Bella Hadid, μία από τις μεγαλύτερες fans της ψηλής αλογοουράς απέκτησε το νέο look που της ταιριάζει απίστευτα και μάλιστα η ίδια δήλωσε ότι της αρέσει περισσότερο αφού αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της με έναν ιδιαίτερο και πιο κομψό τρόπο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα