Οι celebrity make up artists αλλάζουν τους κανόνες του μακιγιάζ κι εσείς πρέπει να τους ακολουθήσετε

Βασικοί κανόνες όσο αφορά το μακιγιάζ υπάρχουν και τους έχουν δημιουργήσει οι make up artists. Τώρα λοιπόν τους αλλάζουν σε μια προσπάθεια να σας απελευθερώσουν ώστε να κινείστε με μεγαλύτερη ελευθερία και να μην σας πιάνει άγχος κάθε φορά που πιάνετε στα χέρια σας το φον ντε τεν, το hihglighter ή το κραγιόν.

Ένας από τους πιο γνωστούς make up artists, ο Patrick Ta, σας συμβουλεύει όχι με λόγια αλλά με εικόνες. Με 6 δικά του make up looks που αποδεικνύουν ότι τώρα το παιχνίδι αλλάζει. Και έχει πραγματικό ενδιαφέρον.

Ανακαλύψτε το διακριτικό glitter:

Αφού αγαπάτε τις λάμψεις δεν υπάρχει λόγος να της κρατήσετε κρυμμένες αρκεί να βρείτε τις απαλές που μπορείτε να απλώσετε από το πρωί δημιουργώντας το τέλειο make up look. Μια σκιά με απαλό shimmer σε λευκή ή ασημένια απόχρωση είναι ότι ωραιότερο. Την απλώνετε στο πάνω βλέφαρο αλλά και στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Δοκιμάστε το νέο cat eye: Δημιουργείστε ένα τρίγωνο με τρεις διαφορετικές αποχρώσεις eyeliner (μαύρο, μπλε και λευκό) στην εξωτερική γωνία του ματιού και αποκτήστε το πιο ενδιαφέρον και cool γραφικό cat eye της σεζόν.

Αφήστε την επιδερμίδα να κάνει τη δουλειά της: Το ¨γυμνό¨ δέρμα είναι γοητευτικό. Ενυδατώσετε το σωστά, κάνετε peeling ώστε να αποκτήσει απαλή υφή και μην απλώσετε ίχνος φον ντε τεν, κραγιόν ή ρουζ. Ένα lip balm είναι αρκετό.

Όχι άλλο matte: Οι glossy φόρμουλες επιστρέφουν πανηγυρικά και το ματ κάνει για λίγο στην άκρη. Απλώστε λιπ γκλος πάνω από το ενυδατικό σας κραγιόν. Η λάμψη δεν μένει στα χείλη, πάει και στα μάτια όπου εφαρμόζετε σκιά στην ίδια υφή χαρίζοντας στο βλέμμα δροσιά και ένταση.

Rouge Noir Χείλη: Είχαμε χρόνια να δούμε τη συγκεκριμένη τάση αλλά ο Patrick Ta θεωρεί ότι είναι μία από τις πιο γοητευτικές και chic αποχρώσεις που ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Τα μάτια παραμένουν καθαρά από χρώμα.

Χρώμα στα Μάτια: Ένταση στο βλέμμα με χρώματα όπως φούξια, μοβ της λεβάντας, μπλε του κοβαλτίου ή κίτρινο. Ο Ta προτείνει να απλώσετε τη σκιά στο πάνω βλέφαρο με τα δάχτυλα και στο κάτω βλέφαρο με το ειδικό πινέλο.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα Contour Kits για τέλειο αποτέλεσμα ακόμη κι αν δεν είστε make up experts

Μην ξεχνάτε την απολέπιση σώματος επειδή είναι Χειμώνας

Keywords
Τυχαία Θέματα