Δεν φαντάζεσαι ποιο φόρεμα είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ τάση της σεζόν και θα φορεθεί όσο κανένα άλλο!

Υπάρχει ένα φόρεμα που έχει αρχίσει να κατακτά τα social media και πολλές γυναίκες ήδη το επιλέγουν για την καθημερινότητά τους. Στο εξωτερικό το αποκαλούν pastoral dress και πρόκειται για ένα φόρεμα που επιστρέφει στη μόδα μετά από πολλές πολλές δεκαετίες. Είναι ένα casual φόρεμα που συνήθως φτάνει μέχρι τη μέση της γάμπας ή τον αστράγαλο, έχει βολάν στο στήθος, στα μανίκια ή στο τελείωμα και πολλές φορές έχει σηκωμένο γιακά με βολάν και κουμπιά ή σούρες.

Πώς θα το φορέσεις!
Όπως θα δεις στη gallery παρακάτω το συγκεκριμένο

φόρεμα έχει ήδη αγαπηθεί από πολλές γυναίκες και πολλά brands έχουν αρχίσει να λανσάρουν διάφορα σχέδια αυτού του φορέματος. Τα χρώματα που κυριαρχούν σε αυτό το φόρεμα είναι το λευκό, το μπεζ, οι παλ αποχρώσεις και οι γήινοι τόνοι. Συνήθως φοριέται με αρβυλάκια και hiking boots, ενώ πολλές γυναίκες επιλέγουν να το συνδυάσουν με sneakers και γαλότσες.

Aποτελεί το ιδανικό φόρεμα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις στη βόλτα, στο σινεμά ή στη δουλειά. Συνδύασέ το με δερμάτινα jackets και blazers ή τόλμησε να βάλεις από πάνω ένα puffy coat που κάνει τη διαφορά.

Τα κοντά teddy coats συνδυάζονται επίσης με αυτά τα φορέματα και θα σε βοηθήσουν να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Μπορείς να βρεις αυτά τα φορέματα και σε κοντά αλλά και σε μορφή ζακέτας ώστε να τα συνδυάσει με τζιν παντελόνια και παντελόνες.

Δείτε μερικά ωραία looks με το συγκεκριμένο φόρεμα στην παρακάτω gallery.

Διαβάστε ακόμα: Τα πιο ωραία layerings που μπορείς να κάνεις όταν έξω έχει πολύ κρύο (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα