Οι celebrities αποκαλύπτουν το αγαπημένο χρώμα στα νύχια τους και είναι super fancy!

Οι celebrities δίνουν μεγάλη σημασία στο μανικιούρ τους. Φροντίζουν ώστε τα νύχια τους να είναι τέλεια, με υπέροχο σχήμα, περιποιημένη τη γύρω περιοχή και άψογο σχήμα. Άλλωστε είναι άπειρες οι φορές που ο φακός ζουμάρει στα χέρια τους. Γνωρίζουν ότι το σωστό μανικιούρ είναι δείγμα κομψότητας. Επίσης ακολουθούν τις τάσεις και ζητούν από τους προσωπικούς τους nail artists να βάλουν τα δυνατά τους ώστε να δημιουργήσουν τα ωραιότερα looks.

Υπάρχουν μάλιστα stars όπως για παράδειγμα η Jennifer Lopez

που έχουν στο πλάι τους στις περιοδείες τους εκτός από hairstylist και make up artist και τον/τη μανικιουρίστ. Έτσι ώστε να επιμεληθεί το nail look το οποίο πρέπει να είναι τέλειο. Ο Tom Bachic, προσωπικός nail artist της JLo είναι πάντα μαζί της και κάνει στ’ αλήθεια θαύματα.

Το φετινό καλοκαίρι τόσο οι celebrities όσο και οι ail artists έχουν ένα συγκεκριμένο, αγαπημένο χρώμα που το προτείνουν στις διάσημες φίλες και πελάτισσες κι εκείνες δεν φέρνουν αντίρρηση. Selena Gomez, Kerry Washington και Margot Robbie είναι μόνο μερικές από τις stars που έβαψαν τα νύχια τους πορτοκαλί. Έντονα, ζωηρά, χαρούμενα, εντυπωσιακά και άκρως καλοκαιρινά. Άφησαν στην άκρη για λίγο τις παστέλ και nude αποχρώσεις και επέλεξαν το ωραιότερο και πιο γοητευτικό χρώμα.

Τόσο σε όλη την επιφάνεια αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τον τόνο της επιδερμίδα όσο και συνδυασμένο καταπληκτικά με το μπλε ρουαγιάλ που επίσης είναι μεγάλη τάση.

O Tom Bachic επιμελήθηκε το μανικιούρ της Robbie χρησιμοποιώντας το βερνίκι Chanel Le Vernis Nail Colour, Coquillage.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Bachik Nails (@tombachik) στις 12 Ιούλ, 2019 στις 6:54 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Bachik Nails (@tombachik) στις 11 Ιούλ, 2019 στις 9:13 μμ PDT

O ίδιος nail artist βρίσκεται πίσω από το εντυπωσιακό nail look της Selena Gomez με το σχεδόν φλούο πορτοκαλί χρώμα στα μακριά νύχια της. Ένα παιχνιδιάρικο, California look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Bachik Nails (@tombachik) στις 19 Ιούν, 2019 στις 8:52 πμ PDT

H nail artist Kim truong από την άλλη, επέλεξε μεν την πορτοκαλί απόχρωση αλλά τη συνδύασε με ένα υπέροχο μπλε χρώμα δημιουργώντας την ωραιότερη αντίθεση που έχουμε δει το φετινό καλοκαίρι στα νύχια της Kerry Washington. Πρόκειται για ένα γεωμετρικό σχέδιο που πρέπει να υιοθετήσετε asap.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerry Washington (@kerrywashington) στις 18 Ιούν, 2019 στις 3:05 πμ PDT

Και δεν είναι τόσο απλό το θέμα, όσο αφορά το μανικιούρ της Washington αφού η μανικιουρίστ το εμπνεύστηκε από το φόρεμα της star.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerry Washington (@kerrywashington) στις 17 Ιούν, 2019 στις 7:08 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

To έλαιο που χρησιμοποιούν στην επιδερμίδα τους η Emma Stone και η Julia Roberts βρίσκεται σε κάθε ελληνικό σπίτι

Ψεύτικες φακίδες: Το trend που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες στο σπίτι (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα