Αν πάτε σήμερα για μπάνιο μπορείτε να φορέσετε τη μάσκαρα σας αρκεί να είναι η σωστή

Το μακιγιάζ στην παραλία είναι απαγορευτικό και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι ειδικοί που σημαίνει οι make up artists οι οποίοι γνωρίζουν τα πάντα και δίνουν τις καλύτερες συμβουλές.  Και έχουν απόλυτο δίκιο.

Δεν είναι chic να φοράτε φον ντε τεν, πούδρα, σκιές και κραγιόν στην θάλασσα. Η ζέστη και το νερό θα καταστρέψουν το μακιγιάζ και δεν είναι ωραίο θέαμα, πιστέψτε μας. Είναι άκομψο και υπερβολικό. Αν όμως νοιώθετε “γυμνή” χωρίς ίχνος μακιγιάζ σας έχουμε λύσεις. Αρχικά επιλέξτε αντηλιακή κρέμα προσώπου με

χρώμα. Θα είστε απόλυτα προστατευμένες από την ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα η επιδερμίδα σας θα είναι λεία, με ομοιόμορφο τόνο και βελούδινη φινίρισμα. Στα χείλη μπορείτε να απλώσετε ένα lip balm με SPF και χρώμα που θα προφυλάξει την ευαίσθητη περιοχή και παράλληλα θα της χαρίσει την ενυδάτωση που έχει ανάγκη καθώς και λάμψη.

Ως εδώ όμως όσο αφορά το πρόσωπο σας. Τα μάτια σας παραμένουν ¨καθαρά” και τέλεια και η μόνη παραχώρηση που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας επιτρέψουμε να απλώσετε μία στρώση μάσκαρα. Αλλά τη σωστή. Που σημαίνει αδιάβροχη. Προσοχή όμως: Μην το παρακάνετε. Οι βλεφαρίδες που δείχνουν σαν ψεύτικες δεν είναι κατάλληλες για το look της παραλίας. Επίσης καλό είναι να επιλέξετε μαύρη ή καφέ και όχι χρωματιστή. Την πράσινη, μοβ ή μπλε μάσκαρα θα τις κρατήσετε στην άκρη για τις βραδινές σας μόνο εμφανίσεις. Τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με την ίδια απόχρωση σκιάς ακολουθώντας την τάση του μονοχρωματικού look.

Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε έναν ανάλαφρο κότσο και καλύψτε τα με ένα τέλειο πολύχρωμο μαντήλι. Τώρα είστε έτοιμες για τη selfie του φετινού καλοκαιριού.

Εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες αδιάβροχες μάσκαρα. Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Lancome Monsieur Big Waterproof Mascara

Maybelline Total Temptation Waterproof Mascara

Dior Diorshow Waterproof Mascara

L’ Oreal Paris Paradise Waterproof Mascara

NYX Professional Make Up Worth The Hype

Διαβάστε ακόμη:

Οι παλέτες σκιών που θα σας χαρίσουν το ωραιότερο eye look ever!

Λιλά: Το χρώμα στα νύχια που αγαπούν οι celebrity nail artists

Keywords
Τυχαία Θέματα