Οι celebrities αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους κρέμες ματιών

Η κρέμα ματιών είναι ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Μαύροι κύκλοι, λεπτές γραμμές και σακούλες εμφανίζονται σε όλες μας, ανεξαρτήτου ηλικίας. Είναι σημάδια κούρασης, αϋπνίας και αποτέλεσμα της χρήσης υπολογιστή, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φροντίζουμε την περιοχή με προσοχή.

Οι celebrities δεν θα μπορούσαν να διαφέρουν. Αντιμετωπίζουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα με εμάς μεταξύ των οποίων είναι και τα συγκεκριμένα στην περιοχή των ματιών. Αυτός είναι ο λόγος που επιλέγουν την κατάλληλη κρέμα ματιών ώστε να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά

τα σημάδια. Και φυσικά αποκαλύπτουν κατά καιρούς τις αγαπημένες τους φόρμουλες.

Κι εμείς θα σας τις μαρτυρήσουμε ξεκινώντας από τη Gwyneth Paltrow που ορκίζεται σε μία συγκεκριμένη τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για την goop Perfecting Eye Cream. “Με κάποιο τρόπο αφήνει μια έντονη αίσθηση δροσιάς που είναι υπέροχη” λέει η Gwyneth. “Την απλώνω ταμποναριστά στα μάτια και στη συνέχεια απλώνω και στα χείλη. Θέλω μια κρέμα ματιών που να λειαίνει τις λεπτές γραμμές, να ενυδατώνει και να δροσίζει”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις 22 Απρ, 2019 στις 6:24 μμ PDT

Η Lupita N’yongo έχει πάντα στο μπάνιο της αλλά και μαζί της όταν ταξιδεύει τo Lancome Advanced Genifique Yeux Light-Pearl Eye Serum. Έναν ορό που εκτός από τα μάτια απλώνει και στις βλεφαρίδες. Πρόκειται για έναν ορό που αναζωογονεί την περιοχή, μειώνει τις λεπτές γραμμές, τα πρηξίματα και τις σακούλες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lupita Nyong’o (@lupitanyongo) στις 6 Απρ, 2019 στις 12:52 μμ PDT

Η Margot Robbie προτιμά την πολυτελή La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream που είναι ένα mini lifting μέσα στο εμβληματικό μπλε βαζάκι. Με τη δύναμη που δίνει το χαβιάρι στη σύνθεση της εξαφανίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες ενώ συσφίγγει το δέρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margotrobbie στις 29 Νοέ, 2016 στις 3:31 πμ PST

Οι ειδικοί επιμένουν πως πρέπει να απλώνετε πάντα ταμποναριστά και με μικρά χτυπήματα την κρέμα στην περιοχή των ματιών. Σε καθαρή και στεγνή, πάντα, επιδερμίδα, πρωί και βράδυ. Την εφαρμόζετε μετά την ενυδατική κρέμα προσώπου και μετά το ορό ματιών αν χρησιμοποιείτε.

Διαβάστε ακόμη:

Το φον ντε τεν σε μορφή stick που μπορείτε να απλώσετε εύκολα όπου κι αν βρίσκεστε

Οι celebrities αγαπούν τα έντονα χρώματα στο μακιγιάζ κι εμείς σας έχουμε τα ωραιότερα looks που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα συνηθισμένα

Keywords
Τυχαία Θέματα