Τα αγαπημένα σας it girls θα σας πείσουν να μαζεύετε πιο συχνά τα μαλλιά σας

Γνωρίζουμε πως ακολουθείτε τις αγαπημένες σας celebrities αλλά και τα it girls στο Instagram και βλέπετε τόσο τα make up όσο και τα hair looks. Δεν είναι λίγες οι φορές που τις αντιγράφετε. Οι περισσότερες, όσο αφορά τα μαλλιά, αγαπούν να τα μαζεύουν σε chic ή ανέμελα updos που σας κάνουν να θέλετε να μαζεύετε συχνότερα τα δικά σας.

Δείτε στη συνέχεια τα ωραιότερα και αποφασίστε ποιο απ’ όλα θα αντιγράψετε σήμερα κιόλας.

Αν έχετε κόψει αφέλειες, ένας κότσος ψηλά

θα αναβαθμίσει το χτένισμα σας και θα κάνει να μοιάζετε με Γαλλίδα. Είναι ότι πιο κομψό και ανέμελο και κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Αν πάλι αγαπάτε τις πλεξούδες και έχετε μακριά μαλλιά τότε θα δημιουργήσετε μια fishtail και θα τη στολίσετε με ένα headband με πέρλες. 

Αν πάλι θέλετε σήμερα ή αύριο το βράδυ ένα πιο chic χτένισμα, την καλύτερη ιδέα μας έχει δώσει η Ashley Graham με τη συγκεκριμένη αλογοουρά. 

Αξεσουάρ, αξεσουάρ και πάλι αξεσουάρ. Συνεχίζουν να είναι τάση και ταυτόχρονα ο ευκολότερος τρόπος να στολίσετε το χαμηλό messy bun. 

H Margot της καρδιάς μας. Το αγαπημένο μας it girl και beauty icon με ένα από τα ωραιότερα χτενίσματα της χρονιάς. Μπορείτε πανεύκολα να το αντιγράψετε αρκεί να έχετε μια μαύρη, βελούδινη κορδέλα. 

Ένα pin με δύο μεγάλες πέρλες θα σας σώσει. Ακόμη κι αν είστε στο γραφείο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε τα μαλλιά σας σε έναν χαμηλό σφιχτό κότσο και να τα στερεώσετε με το κομψό αξεσουάρ. Είστε έτοιμες ακόμη κι αν βγείτε αμέσως μετά.

Ένας μεγάλος βελούδινος φιόγκος πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σας, ειδικά φέτος. Ακόμη κι αν δεν το φορέσετε σήμερα, σίγουρα θα σας χρειαστεί μέσα στις γιορτές. Θα στολίσετε τη χαμηλή αλογοουρά σας ή half updo.

Τη μαύρη, λεπτή βελούδινη κορδέλα μπορείτε επίσης να τη δέσετε φιόγκο και να την τοποθετήσετε κάτω από τον ψηλό κότσο σας αντιγράφοντας την Katherine Langford.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν εξαφανίζεται το μολύβι ματιών λίγη ώρα μετά την εφαρμογή

Το φον ντε τεν σε μορφή stick που μπορείτε να απλώσετε εύκολα όπου κι αν βρίσκεστε

Keywords
Τυχαία Θέματα