Οι Dolce & Gabbana μας δείχνουν ποια είναι η μόνη τάση που πρέπει να θυμόμαστε την Άνοιξη

νέα του κολεξιόν για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2021 παρουσίασε ο οίκος μόδας Dolce & Gabbana. Το σχεδιαστικό δύδυμο που μας έχει συνηθίσει σε πολύ δυναμικά shows με έντονα χρώματα και prints αυτή τη φορά θέλησε να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό που εκφράζει περισσότερο το σήμερα αλλά και το μέλλον.

Με hashtag #DGNextChapter ο οίκος μας ενημερώνει πως αυτή είναι μια νέα εποχή, όχι μόνο για όλο τον κόσμο αλλά και

για τη μόδα. Οι δύο σχεδιαστές συνεργάστηκαν με το Ινστιτούρο Τεχνολογίας της Ιταλίας και μέσα από τη νέα συλλογή μας δείχνουν πώς η τεχνολογία και η μόδα ενώνονται στο σήμερα.

Ποιες είναι οι 2 μεγαλύτερες επιρροές για τους δύο σχεδιαστές σε αυτή τη νέα κολεξιόν; Τα 90s σίγουρα αλλά και η τεχνολογία, τα ρομπότ και το μέλλον. Αυτός ήταν και ο λόγος που πάνω στη σκηνή μαζί με τα μοντέλα υπήρχαν και ρομπότ που φαίνονταν να συντονίζουν το show ενώ τα t-shirts των μοντέλων με το logo 90s supermodel κυριάρχησαν σε πολλά looks.

Τι ξεχωρίσαμε σε αυτή τη νέα κολεξιόν; Τα μίνι φορέματα και τις φούστες, τα biker shorts, τους κορσέδες, τις δυναμικές αποχρώσεις αλλά και το lurex που υπήρχε σε μεγάλη αναλογία.

Τόσο στο show των Dolce & Gabbana αλλά και στα shows άλλων σχεδιαστών σε αυτή την Εβδομάδα Μόδας είδαμε να ξεχωρίζει η τάση των rainbow αποχρώσεων, ένα trend που οι δύο σχεδιαστές χρησιμοποίησαν σε πολλά από τα look τους.

Διάβασε επίσης: Τα χρώματα του ουράνιου τόξου εμπνέουν τους σχεδιαστές για τα ρούχα της Άνοιξης

Κάτι που μας έμεινε στο μυαλό και σίγουρα θα το έχουμε στα υπόψιν για το επόμενο φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα του 2021/ 2022 είναι τα statement πανωφόρια που γίνονται ακόμα πιο ογκώδη, πιο ιδιαίτερα, πιο χρωματιστά και oversized.

Dolce & Gabbana μας προτρέπουν να προσθέσουμε αξεσουάρ στις εμφανίσεις μας και οι μακριές αλυσίδες και τα κολιέ που φοριούνται σε layers γίνονται και πάλι πρωταγωνιστές στα everyday look μας. Εγώ προσωπικά ως Ελένη Βάγια, Fashion Editor στο Faysbook.gr θα σταθώ σε ένα σημαντικό στοιχείο που παρατήρησα στο show και αξίζει να σου μεταφέρω. Το «Τοο Much» trend που μας ωθεί στο να φοράμε έντονα χρώματα μαζί με lurex παντελόνια και μαζί με layerings από κολιέ και αλυσίδες ήρθε για να μείνει, έχει μια δυνατή δόση από 90s (και λίγο 80s) και θα αποτελέσει τη Νο1 τάση και για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021. Με λίγα λόγια: Ντύσου για να ξεχωρίζεις και όχι για να περνάς απαρατήρητη.

Διαβάστε ακόμα: H Valeria Lipovetsky μας δείχνει το απόλυτο look για αυτή τη σεζόν (VIDEO)

Flipped-out Pigtails: H Fashion Editor του Faysbook.gr σου αποκαλύπτει πώς να φτιάξεις το πιο hot χτένισμα της σεζόν!

Η Kim Kardashian μας δείχνει πώς να φορέσουμε το baggy παντελόνι αυτή τη σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα