Το αγαπημένο σας brand δημιούργησε το πρώτο chypre άρωμα και το συνδυάζει με ένα τέλειο hair mist!

Το Eau Capitale είναι το πρώτο chypre άρωμα της diptyque. Ως chypre άρωµα, ακολουθεί ένα κανόνα που επινοήθηκε πάνω από έναν αιώνα πριν. Ωστόσο ο Olivier Pescheux, ένας εξαιρετικός αρωµατοποιός και πιστός συνοδοιπόρος της diptyque, φρόντισε να το φωτίσει µε τα φώτα του 21ου αιώνα.

Πρόκειται για ένα αινιγµατικό άρωµα, που ενσαρκώνει την κοµψότητα που αποπνέει η αύρας της Πόλης του Φωτός.

Ανοίγει µε τη φρεσκάδα του “vert de bergamote”η οποία µετριάζει τον απόλυτο αισθησιασµό του. Φρουτώδες και ζωηρό, στολίστηκε µε κόκκους ροζ

πιπεριού για να θυµίζει τα ποµαντέρ-πορτοκάλια τρυπηµένα µε µοσχοκάρφια – που έφερε κάποτε ο Desmond από την Αγγλία.  

Στο κέντρο του τριγώνου βρίσκεται ένα µπουκέτο λουλουδιών που αγγίζει την υπερβολή: ορθάνοιχτα πέταλα, έντονες, πλούσιες ευωδιές ρόδων από τη Βουλγαρία και την Τουρκία, και ylang-ylang από τις νήσους Κοµόρες.

Δεν υπάρχει αµφιβολία πως ο François Coty χρησιµοποιούσε την ποικιλία του εκατόφυλλου τριαντάφυλλου της πόλης Gras, γνωστή και σαν Μαγιάτικο ρόδο.

Τώρα που είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί, οι βοτανολόγοι κατόρθωσαν να το αντικαταστήσουν µε εξαιρετικά φίνες ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Ανατολική Ευρώπη, στις παρυφές της Ασίας, στις οποίες, ακόµα και το ντόπιο νερό, το οποίο επίσης περιέχεται στο άρωµα, µυρίζει θεσπέσια.

Το πατσουλί, με το φύλλο του, απεσταγµένο στην καρδιά της Ινδονησίας σε πλήρη ευθυγράµµιση µε τις ηθικές αρχές της βιώσιµης ανάπτυξης συνδυάζεται με την πιπεράτη πτυχή του “Akigalawood” που παράγεται από µια ενζυµατική αντίδραση του φυτού όταν έρχεται σε επαφή µε βακτήρια ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Ενώ το “Georgywood” με τις γήινες και σκοτεινές πτυχές του που θυµίζουν βετιβέρ ενώνεται με το  ambrofix, κάτι ανάµεσα σε musk, ξηρό καπνό και γκρίζο άµπαρο.

To Eau Capitale eau de parfum που αποτελεί ωδή στο Παρίσι, παρουσιάζει σήµερα τη νέα εκδοχή του: Ένα hair mist που τυλίγει τα µαλλιά σε ένα αρωµατικό πέπλο.

Η  σύνθεσή του είναι  εµπλουτισµένη µε θρεπτικό και προστατευτικό έλαιο καµέλιας που αρωµατίζει και ταυτόχρονα περιποιείται τα µαλλιά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Χρυσές Σφαίρες 2021: Η κόρη της Amanda Seyfried έβαλε την τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ της μητέρας της!

H Rihanna με το νέο της hair look θα σας πείσει να κόψετε αφέλειες!

Keywords
Τυχαία Θέματα