Οι 7 κανόνες περιποίησης για φυσική λάμψη!

Ακολουθείτε μια συγκεκριμένη ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και είστε πιστές. Το γνωρίζουμε. Δεν κάνετε skip κανένα βήμα και επιλέγετε τα σωστά προϊόντα ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες τους δέρματός σας. Θα θέλατε όμως extra φυσική λάμψη που θα χαρίσει την τέλεια όψη. 

Οι ειδικοί κι εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε τον τρόπο να την αποκτήσετε. Αρκεί να ακολουθήσετε τους 7 βασικούς κανόνες που θα διαβάσετε στη συνέχεια.

Κανόνας 1ος: Πρόσωπο, λαιμός και χέρια. Κάθε

φορά που κάνετε καθαρισμό θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τα τρία συγκεκριμένα σημεία. Ξεκινάτε από το πρόσωπο, ακολουθεί ο λαιμός και το ντεκολτέ ενώ δεν ξεχνάτε το πάνω μέρος των χεριών σας.

Είναι τα μέρη που εμφανίζοντας πιο γρήγορα και έντονα τα σημάδια γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες και σκούρες κηλίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr.Ripa Aleksanyan (@dr.ripaaleksanyan) στις 20 Απρ, 2020 στις 6:49 μμ PDT

Κανόνας 2ος: Πιέζετε απαλά δεν τρίβετε. Είναι η βασικότερη αρχή του K-Beauty. Απλώνετε τα προϊόντα περιποίησης στα χέρια σας και πιέζετε απαλά.

Κανόνας 3ος: Απολέπιση και ενυδάτωση. Αγαπάτε πολύ τα scrub και τις μάσκες ενυδάτωσης και τα χρησιμοποιείτε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αμέσως μετά θα πρέπει να απλώσετε μια πλούσια ενυδατική κρέμα. Πάντα.

Κανόνας 4ος: Βιταμίνη C το πρωί και ρετινόλη το βράδυ. Η πρώτη είναι αντιοξειδωτική και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις ελεύθερες ρίζες και η δεύτερη λειτουργεί καλύτερα το βράδυ που δεν είναι παρούσα η ηλιακή ακτινοβολία.

Κανόνας 5ος: Απλώστε την κρέμα ματιών με τα δάχτυλα. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και λεπτή που σημαίνει πως χρειάζεται ελάχιστη πίεση που μπορείτε να ασκήσετε χρησιμοποιώντας τον παράμεσο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Essence Salon and Spa (@essence_canberra) στις 16 Μάι, 2020 στις 4:00 μμ PDT

Κανόνας 6ος: Απλώνετε πάντα αντηλιακή κρέμα. Είναι ίσως ο βασικότερος απ’ όλους τους κανόνες. Πρέπει να εφαρμόζετε το αντηλιακό σας καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Κανόνας 7ος: Είστε μοναδική. Και πιο συγκεκριμένα η επιδερμίδα σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε τις ανάγκες και τις αντιδράσεις της. Αν ένα προϊόν λειτουργεί τέλεια στην κολλητή ή την αδερφή σας δε σημαίνει πως ισχύει το ίδιο και για εσάς. Εμπιστευτείτε την αισθητικό σας και ακολουθήστε τις συμβουλές της όσον αφορά στις φόρμουλες που πρέπει να χρησιμοποιείτε.

Διαβάστε ακόμη:

H Bella Thorne έβαψε τα μαλλιά της και πρέπει να τα δείτε γιατί είναι η μεγαλύτερη τάση του Καλοκαιριού!

5 εύκολα κόκκινα nail looks και 5 βερνίκια για να τα δημιουργήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα