Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”!

Τα γυρίσματα της σειράς “Άγριες Μέλισσες” σταμάτησαν για αρκετό διάστημα λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και των μέτρων προστασίας που υπήρξαν.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ξανά και η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει απόψε με νέο επεισόδιο και οι εξελίξεις αναμένεται να συγκλονίσουν τους τηλεθεατές.

Στο “Πρω1νό” προβλήθηκαν αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο και συγκεκριμένα μια σκηνή μεταξύ της Ελένης και του Δούκα. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε αναλυτικά τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο:

Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον

Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον Συνεταιρισμό. Θα καταφέρει να πείσει τον ορκισμένο, πλέον, εχθρό του; Το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση. Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη  με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Την ίδια ώρα, όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών…

Διαβάστε ακόμη:

Το “Πρω1νό” απαντά στον Σταμάτη Φασουλή: “Λυπάμαι πάρα πολύ για τη συμπεριφορά του” 

Έλλη Κοκκίνου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της με αφορμή τα γενέθλια του! 

Ιωάννα Μπέλλα: Αποκαλύπτει εάν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM! 

Keywords
Τυχαία Θέματα