Οι 5 χρυσοί κανόνες της Zoe Κravitz για τέλειο, γιορτινό look!

“Εκείνο που ανακάλυψα κατά τη διάρκεια του lockdown ήταν πόσο μου έλειψε η τελετουργίας της προετοιμασίας. Ειδικά τα looks που υιοθετούσα για το κόκκινο χαλί και τα events που τώρα δεν πραγματοποιούνται” λέει η Zoe Kravitz και συμφωνούμε απόλυτα μαζί της.

Και τώρα ακόμη κι αν πρόκειται να πάει μέχρι το αγαπημένο της grosery απλώνω λίγο highlighter και έντονο χρώμα στα χείλη κάτω από τη μάσκα. Την κάνει να νοιώθει όμορφα.

Όπως συμβαίνει με όλες εμάς, τα σχέδια της Kravitz

για τις γιορτινές μέρες έχουν ακυρωθεί. Συνήθως περνάει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια της στις Μπαχάμες. Αυτή η χρονιά όμως είναι διαφορετική λόγω της καραντίνας.

Η beauty ρουτίνα της όμως παραμένει το ίδιο γιορτινή. Και αποφάσισε να μοιραστεί με τις θαυμάστριές της τους 5 χρυσούς κανόνες που ακολουθεί. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Ξεκινά με το αγαπημένο της άρωμα

“Όταν φοράτε για αρκετό καιρό ένα άρωμα γίνεται μέρος τους εαυτού σας. Είναι υπέροχο να χρησιμοποιείτε την αγαπημένη σας εσάνς ακόμη κι αν δεν πρόκειται να βγείτε από το σπίτι. Ρίξτε στον αέρα και περπατήστε ανάμεσα του, είναι χαριτωμένο¨, υποστηρίζει.

Μακιγιάζ ματιών και χειλιών 

“Μ’ αρέσει η ένταση στα μάτια και ειδικά το smokey eye. Το πετυχαίνω με την YSL Babycat Colour Clutch Collector Palette και το YSL Rouge Pur Couture The Slim, 21 που είναι η πιο sexy απόχρωση για τα χείλη”.

Λάμψη στα μαλλιά 

“Προσπαθώ να κρατάω τα μαλλιά μου ενυδατωμένα. Γι’ αυτό χρησιμοποιών έλαιο καρύδας εκτός αν παρουσιάζουν μεγάλη ξηρότητα οπότε απλώνω μικρή ποσότητα ελαιόλαδου”, τονίζει.

Επιδερμίδα 

“Ένα καλό primer είναι σημαντικό ώστε να παραμείνει το φον ντε τεν για ώρες στη θέση του και στη συνέχεια φιξάρω με την κατάλληλη πούδρα. Τέλος χρησιμοποιώ το YSL Touche Eclat Illuminating Pen ώστε να τονίσω συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπο”, λέει.

Ντεμακιγιάζ 

“Πάντα προσπαθώ να αφαιρώ κάθε ίχνος μακιγιάζ αν και κάποιες φορές το παραβλέπω. Η αλήθεια είναι πως μ’ αρέσει όπως δείχνει την επόμενη μέρα. Τις περισσότερες φορές το απομακρύνω με το Retrouve Christine Chin Face Cleansers“, δηλώνει.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Σήμερα θα φτιάξετε μόνες σας ορό για τα φρύδια που θα σας ενθουσιάσει!

H Bella Hadid με το νέο της ξανθό pixie είναι ίδια η Linda Evangelista!

Keywords
Τυχαία Θέματα