Η απροσδόκητη τάση φρυδιών που κάνει θραύση στο Pinterest -Θέλουμε να το σκεφτείτε καλά πριν την αντιγράψετε!

Τα social media δημιουργούν τάσεις αλλά και οι τάσεις γίνονται γνωστές μέσα από τα social media. Οι celebrities αποκαλύπτουν σχεδόν καθημερινά τα beauty looks που υιοθετούν και είναι πολλές οι φορές που μία από αυτές γίνονται huge trends μέσα σε λίγες ώρες.

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα δημιουργήθηκε και μια νέα κατηγορία. Πρόκειται για εκείνες της καραντίνας.

Αποχρώσεις στα μαλλιά, ρουτίνα περιποίησης αλλά και μακιγιάζ που δημιούργησαν τα it girls και έκαναν πάταγο.

Και τώρα έρχεται μία ακόμη, εξεζητημένη, ξεχωριστή και απροσδόκητη που έχει κάνει θραύση στο Pinterest. Είναι τα bleach φρύδια. Τα ξανοιγμένα δηλαδή, στο χρώμα της πλατίνας και σχεδόν διάφανα που είδαμε στις πασαρέλες πριν από μερικές σεζόν και τα συζητήσαμε μεν αλλά τα προσπεράσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι beauty experts τα δημιούργησαν στην πασαρέλα του Alexander Wang το 2018, με 42 μοντέλα να έχουν αποκτήσει το συγκεκριμένο look. Τον Φεβρουάριο του 2019 το τόλμησε η Katy Perry στο εξώφυλλο του περιοδικού Paper ενώ φέτος είδαμε και την Hailey Bieber

Αν το σκέφτεστε σοβαρά έχουμε να σας πούμε πως είναι εύκολο αρκεί να αποκτήσετε τα ειδικά υλικά που θα βρείτε σε e-shop με επαγγελματικά είδη κομμωτηρίου.

Θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες χρήσεις αφού ο χρόνος που πρέπει να αφήσετε το υλικό στα φρύδια σας έχει να κάνει με το φυσικό χρώμα τους.

Εμείς από την πλευρά έχουμε να σας προτείνουμε να το σκεφτείτε καλύτερα, εκτός αν είστε ιδιαίτερα τολμηρές.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

H Bella Hadid με το νέο της ξανθό pixie είναι ίδια η Linda Evangelista!

Watercolour make up: Είναι huge trend και σας δείχνουμε τον τρόπο να το υιοθετήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα