Οι Lucy Boynton και Charlize Theron φόρεσαν τα ωραιότερα αξεσουάρ μαλλιών στα χθεσινά Oscars

Θα μιλάμε αρκετό καιρό για τα beauty looks των Oscars αφού όσο περνούν οι ώρες ανακαλύπτουμε λεπτομέρειες που μας αφήνουν άφωνες. Τόσο όσο αφορά το μακιγιάζ όσο και το hairstyle. Οι beauty experts έβαλαν τα δυνατά τους αλλά και όλη τους την έμπνευση.

Γνωρίζουν άλλωστε πως οι φωτογραφίες των stars

που επιμελήθηκαν, θα κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά. Θα σχολιαστούν και θα βαθμολογηθούν. Γι’ αυτό πρέπει να είναι άψογες και με τέλεια looks.

Εμείς, εδώ στο  Fay’s book έχουμε μεγάλη αδυναμία στα αξεσουάρ μαλλιών και από τη χθεσινή βραδιά ξεχωρίσαμε εκείνα της Charlize Theron και της Lucy Boynton. Είναι οι δύο μεγάλες μας αδυναμίες.

Η Boynton είναι το it girl που λατρεύουμε και η Theron μία από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood. Και οι δυο τους χθες ήταν συγκλονιστικές στο κόκκινο χαλί των Oscars. Αλλά τα αξεσουάρ στα μαλλιά τους αξίζουν Oscar.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

H Charlize έχει αφεθεί στα χέρια του super ταλαντούχου hairstylist Adir Abergel που είναι ένα από τους πιο σημαντικούς επαγγελματίες. Είναι εκείνος που της έκοψε τα μαλλιά, λίγη ώρα πριν τα περσινά Oscars, σε ένα chic bob και ο ίδιος που της χάρισε δύο από τα ωραιότερα κουρέματα των τελευταίων χρόνων, μερικούς μήνες μετά. Το bowl cut αρχικά και το pixie στη συνέχεια. Χθες το βράδυ δημιούργησε ένα sleek look με χωρίστρα στο πλάι, στη Theron και το στόλισε με ένα κορδόνι στο πίσω μέρος. Πρόκειται για μια λεπτομέρεια που αναβάθμισε το λιτό κούρεμα της με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 9 Φεβ, 2020 στις 5:05 μμ PST

Η Lucy Boynton από την άλλη δημιούργησε απαλούς κυματισμούς στο bob της και χωρίστρα στο πλάι. Εκεί ακριβώς λοιπόν η hairstylist Jenny Cho τοποθέτησε πέρλες χαρίζοντας στην star το ωραιότερο look της βραδιάς. Chic αλλά με έναν μοντέρνο τρόπο, η Boynton αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση πως δεν είναι τυχαίο το πιο stylish κορίτσι του Hollywood.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Cho (@jennychohair) στις 9 Φεβ, 2020 στις 6:16 μμ PST

Κεντρική photo: Jeff Kravitz/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Η Selena Gomez μόλις άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της και είναι η καλύτερη ιδέα αν είστε καστανές

Η Φαίη υιοθέτησε το ωραιότερο glam make up look στο πάρτι γενεθλίων της!

Keywords
Τυχαία Θέματα