To νέο hair look της Saoirse Ronan αξίζει Oscar!

Η Soirse Ronan είναι και επίσημα πλέον το νέο beauty icon. Μαζί με τη Lucy Boynton φυσικά. Η Ronan τον τελευταίο καιρό μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τις επιλογές της. Τόσο το μακιγιάζ όσο και τα hairtyles είναι in fashion και τις χαρίζουν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό ύφος.

Πίσω από τις αλλαγές στα μαλλιά της βρίσκεται ο super ταλαντούχος Adir Abergel. Εκείνος

που δημιούργησε το απίθανο bowl cut αλλά και pixie της Charlize Theron.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Abergel έκοψε τα μαλλιά της Ronan σε ένα chic και μοντέρνο bob,  και τώρα με αφορμή τα Oscars της χάρισε ένα ακόμη δροσερό hair look που αξίζει Oscar.

Πρόκειται για τις ωραιότερες baby bangs που έχουμε δει τελευταία. Είναι ρομαντικές βγαλμένες από άλλη εποχή και οι πλέον κατάλληλες για την ηθοποιό που αγαπάει τα ρετρό χτενίσματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 9 Φεβ, 2020 στις 4:39 μμ PST

Ο hairstylist, χθες βράδυ, μάζεψε τα μαλλιά της Ronan σε έναν υπέροχο, χαμηλό κότσο και τα στόλισε με ένα κόσμημα με διαμάντια και σμαράγδι, στο πλάι.

H star συνδύασε το νέο της κούρεμα με ένα επίσης ρομαντικό make up look. Τόνισε τα μάτια με μια λεπτή γραμμή eyeliner και λιλά, ιριδίζουσα σκιά. Το δέρμα παρέμεινε βελούδινο με φυσική λάμψη και τα χείλη απαλά και παστέλ. 

Κεντρική photo: Kevin Mazur/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Η Φαίη υιοθέτησε το ωραιότερο glam make up look στο πάρτι γενεθλίων της!

Το glass nail look της Demi Lovato είναι το μεγαλύτερο trend του Χειμώνα και πρέπει να το δείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα