“Όχι, δεν θα συνεχίσω στο Open. Έχω την εντύπωση ότι κάτι έγινε με τον Τρύφωνα Σαμαρά”

Συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και στη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Open. 

Αρχικά, μίλησε για την ενασχόλησή της με το θέατρο και αποκάλυψε: “Έχω μεγάλη στεναχώρια με όλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι μεγάλη πληγή που είμαστε κλειστά, δεν περίμενα να μας κλείσουν τα κομμωτήρια. Τα τελευταία πέντε χρόνια παίζω συνέχεια στο σανίδι. Το αγαπώ πολύ το θέατρο και το κάνω

μόνο από αγάπη. Ρώτησα τον Σπύρο Μπιμπίλα αν μπορώ να χρησιμοποιώ την ιδιότητα “ηθοποιός” και μου είπε “φυσικά! Από τη στιγμή που παίζεις και σε έχε αποδεχτεί ο κόσμος είσαι ηθοποιός”.

Η Τέτα Καμπουρέλη δεν θα συνεχίσει να εργάζεται στο Open και γι’ αυτό έχει την υποψία πως ευθύνεται ο Τρύφωνας Σαμαράς. Συγκεκριμένα, είπε: “Όχι, δεν θα συνεχίσω στο Open. Δεν θέλω να συνεχίσω. Εγώ έκανα πέντε γυρίσματα και ήταν όλοι ευχαριστημένοι μαζί μου. Έχω την εντύπωση ότι κάτι έγινε με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Από την πρώτη μέρα που πήγα εκεί έδειξε κάτι προς το πρόσωπό μου, κάτι δεν του άρεσε, έτσι νομίζω. Τώρα, έθεσε βέτο εκείνος; Δεν ξέρω. Από εκεί και μετά δεν έλαβα τηλέφωνο ξανά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τάκης Παπαματθαίου: “Η τηλεόραση είναι 80% σαχλαμάρα και ένα 20% έχει ενδιαφέρον”

Έλα και θα δεις: Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για το νέο talk show με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη

Ελένη Βιτάλη: Πώς αντέδρασε στον χωρισμό του γιου της από τη Βαλέρια Κουρούπη

Keywords
Τυχαία Θέματα