H Chiara Ferragni σου δείχει 3 τρόπους για να φορέσεις το κολάν στην εγκυμοσύνη σου (VIDEO)

Η Chiara Ferragni μας δείχνει τρεις τρόπους για να φορέσουμε το μαύρο κολάν. Τα looks που προτείνει απευθύνονται τόσο σε έγκυες γυναίκες όσο και σε γυναίκες που αγαπάνε τα κολάν και την άνεση που προσφέρουν. Η ίδια διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και της αρέσει να ντύνεται άνετα αλλά και κομψά.

#1. Στο πρώτο look η Chiara Ferragni φοράει το μαύρο κολάν της με crop t-shirt και crop ζακέτα ενώ ολοκληρώνει το outfit με sneakers και ένα τσαντάκι που φοράει χιαστή. Φέτος

τον χειμώνα που περνάμε αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι το κολάν αποτελεί μια καλή λύση για να νιώθεις άνετα ενώ παράλληλα έχοντας αυτό ως βάση μπορείς να δημιουργήσεις πολλά ενδιαφέροντα looks.

#2. Στο δεύτερο look η Chiara φοράει μπεζ κολάν που ταιριάζει ιδανικά με μπεζ πουλοβεράκι σε άντη γραμμή. Μπορεί αυτός να είναι ο πιο κλασικός συνδυασμός ever αλλά το one color trend αναβαθμίζει σημαντικά το outfit και η Chiara προσθέτει μπεζ κάλτσες με prints και fluffy παντόφλες για μια έξτρα πινελιά styling. Βασική λεπτομέρεια για τις μέρες που μένεις στο σπίτι: Φτιάξε τα μαλλιά σου, κάνε ένα ελαφρύ μακιγιάζ και αμέσως θα νιώσεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

#3. Η Chiara λατρεύει τις ζακέτες και τις προτιμάει πολύ συχνά στην καθημερινότητά της. Στο τρίτο look η ίδια ταιριάζει το crop t-shirt της και το μαύρο κολάν της με μια μακριά εκρού ζακέτα και ένα ζευγάρι μαύρες combat boots. H γνωστή fashionista προσθέτει μια χρυσή αλυσίδα στο look και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για ένα κομψό look εντός και εκτός σπιτιού.

Δες τα looks που προτείνει η γνωστή fashionista!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Διαβάστε ακόμα:  ΑΥΤΑ τα tricks μπορούν να αναβαθμίσουν εντελώς τις εμφανίσεις σου αυτόν τον Χειμώνα (VIDEO)

To πιο γρήγορο trick για να σιδερώσεις σε 2 δευτερόλεπτα τα φουλάρια σου (VIDEO)

Η πασίγνωστη influencer Rocky Barnes μας δείχνει 4 looks για όλες τις ώρες

Keywords
Τυχαία Θέματα